Tijd om te verhuizen, het inpakken kan beginnen

stalen

Ken je ook dat gevoel dat de tijd steeds sneller voorbij gaat? Uiteraard kan dat niet, maar in drukke tijden lijkt het wel het geval.
Ondertussen leven we in een nieuw jaar. Het begin van het jaar is een mooi moment om na te denken hoe het afgelopen jaar is verlopen en wat voor ideeën we hebben voor het nieuwe jaar. Op social media zie je veel van zulke berichten voorbij komen, maar ik sla ze even over….. Simpelweg geen tijd voor met het oog op de verhuizing.
Kort samengevat, afgelopen jaar was zowel privé als zakelijk een heel mooi jaar en ik ga ervoor zorgen dat het nieuwe jaar ook zo verloopt.
Het moment is aangebroken om alles in te pakken voor de verhuizing. De sleutel krijgen we over twee weken en dan gaan we 5 weken knallen. Dus hier geen tijd voor een lijstje goed voornemens. Belangrijkste voornemen is om focus op verhuizing te leggen en zoveel mogelijk voor te bereiden, te beginnen met lege dozen vullen.

Alles is (bijna) uitgezocht voor het nieuwe huis.

De afgelopen weken hebben we veel tijd besteed aan alles uitzoeken voor het nieuwe huis. Zo hebben we gekozen voor een zwarte keuken, daar ben ik heel blij mee! En ook de visgraat vloer komt eraan.
Maar dat zijn niet de enige punten waarover we de knoop hebben doorgehakt. Van behang, verf, gordijnen tot vloeren voor 1e en 2e etage. En recent hebben we ook een mooie metalen wand met schuifdeuren bij Gewoongers uitgezocht. Wat een leuk bedrijf is dat trouwens! Vriendelijke mensen die duidelijk passie hebben voor hun product.
Gelukkig weet ik de weg wel te vinden, maar het probleem blijft dat ik veel leuk vind en toch keuzes moet maken. Maar we zijn nu zover dat we alles hebben uitgekozen en dat we nu wachten op de sleutel.
Volgende stap wordt dan klussen, we kijken er nu naar uit om te gaan starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*