Reviews

Om jou een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kun je hieronder reviews lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als jij jouw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 43 reviews
by Annette Boon on Styling & Trends
Interieurplan

Inge heeft eerder al een geweldig plan voor ons gemaakt, dus nu we gingen verhuizen hebben we haar meteen weer gevraagd. Wij vinden het lastig om keuzes te maken en daar is Inge juist goed in! Ze heeft weer een geweldig plan voor onze woonkamer gemaakt en we kregen van alles staaltjes (van de gordijnen, vloer en vloerkleden tot aan de muurverf). Heel handig voor in de betreffende winkels en het ontwerp gaat dan al echt leven! Het plan is -naast de staaltjes- ook helder weergegeven in een boekje met onder andere een plattegrond en foto's van de meubels. Tussendoor konden we Inge altijd een appje sturen en kregen dan heel snel antwoord. Inge denkt goed mee en heeft echt onze wensen vertaald naar een heerlijke, fijne woonkamer waar we met het hele gezin van genieten. Elke dag weer.

by Ingrid weers on Styling & Trends
Kleuradvies

Na het aanleggen van vloerverwarming en daarna een nieuwe vloer bleken de kleuren in huis niet meer te kloppen. Veel gezocht naar waarom het niet goed voelde maar we konden het niet vinden. Inge gevraagd om advies. Wij kennen haar al van de lagere school en volgen haar al langere tijd via Facebook. Inge is gekomen en heeft met stalen, boeken, luisteren en doorvragen een prachtig kleurenpalet voor ons samengesteld. Met kleuren die we zelf niet zouden durven kiezen (dat blijkt ook achteraf ons probleem……te voorzichtig dus doe maar wit 😄).

Verf, behang, kleed, kussens, verlichting……alles gelijk besteld en dan ook gelijk aan de gang. Tussendoor via app Inge advies gevraagd en wat heerlijk dat ze zo snel reageert , meedenkt en aanvullende adviezen geeft. We zijn nu 3 weken verder en ons huis is warm, gezellig en sfeervol. Het leuke is dat veel mensen vragen hoe we dit allemaal hebben gedaan…dan vertellen wij over Inge en haar advies. Wij sturen iedereen met veel vertrouwen door. Wij zijn echt super blij met Inge!

by Diane on Styling & Trends
Interieurplan

In september ons woonkamerplan ontvangen van Inge. Alles mooi uitgewerkt in een mooi boek, en dankzij de meegenomen stalen konden we meteen goed alle materialen zien. In oktober op pad voor de meubels, en heel eerlijk zo hadden wij nooit alles bij elkaar gezocht. In januari gestart met de verbouwing, en zijn we alles uit het plan gaan uitvoeren. Afgelopen week de nieuwe meubels ontvangen, en wat zijn we blij! Alles klopt met elkaar, van de materialen tot de kleuren en de opstelling. Wij zijn weer verliefd op ons huis, dankzij Inge! Tussendoor via de app nog wat advies gevraagd, ook daar snel een reactie ontvangen.

Twijfel je nog om Inge voor advies te vragen? Ik zeg doen!

by Martijn en Renske on Styling & Trends
interieuradvies

Verbouwen wilden we al heel lang maar om het uit te voeren was wel even iets anders. Want we zaten niet op dezelfde lijn met alles. Daarom Inge gevraagd voor een kennismakingsgesprek, dat beviel manlief zo goed. Ze mocht gelijk haar plan gaan maken. We kregen een mooi boek met alles er al in , behangstaaltje,verfstaaltje, foto’s van meubels,verlichting enz,Je hoefde alleen maar naar de desbetreffende winkel te rijden om het te kopen. We genieten elke dag van ons huis.Echt een aanrader

by Judith on Styling & Trends
Interieurplan

Voor ons nieuwe huis hebben wij Inge gevraagd een interieurplan te maken.

Dit plan werd zeer professioneel gepresenteerd in een heel mooi boekje !

Wij zijn heel blij met het ontwerp van Inge en hebben nu bv een eetkamerbankje staan, iets waar we zelf niet zo snel voor zouden durven kiezen.

Onze woonkamer is heel mooi en sfeervol geworden.

Graag willen wij ook de snelheid benoemen waarmee Inge reageert op vragen, en haar interesse en belangstelling omtrent de vorderingen van het traject. Inge’s betrokkenheid komt op ons zeer positief over !

by Ronald en Irma on Styling & Trends
Styling advies

Wij wilden onze erker meer als leef/zit plaats creëren en de gehele woonkamer vernieuwen na 17 jaar. Het plan was goed uitgewerkt al hebben we wel e.a iets anders gekocht maar Inge kon meedenken of materiaal en kleur bij elkaar pasten. heel fijn! We hadden wel aangeven meerdere zit plaatsen te willen, dat kwam niet terug in het plan, maar daar hebben we creatief mee gestoeid.

Deze week is Inge nog langs geweest voor extra advies over verlichting wat nog niet compleet was. Ik heb 3 mensen laten kijken naar ons idee, en wij zijn erg te vrede met dit prachtig eind resultaat .

Topper in haar vak!

by Lisa on Styling & Trends
Interieurplan

Na onze verhuizing waarbij we de woning zelf deels met nieuwe en deels oude meubelen hadden ingericht bleek het geheel helaas kil over te komen. Omdat we zelf niet goed wisten hoe het dan wel in te richten hebben we Inge ingeschakeld.Inge heeft een fantastisch interieurplan voor ons opgesteld waarin de beoogde, warmere sfeer heel goed is gerealiseerd. Ze wist onze ideeën precies te vertalen naar een concrete lijst met aan te schaffen meubels, accessoires etc. Wat ook heel handig was is dat Inge ons voorzien heeft van bijbehorende stalen. Zeker in coronatijd was dit een echte must omdat alle winkels gesloten waren.We zijn momenteel stapje voor stapje het plan aan het uitwerken en zien de woning transformeren tot wat we voor ogen hadden. Vooral de muurkleur keuze is geweldig. Precies passend bij de meubelen in het plan en ook bij enkele meubelstukken die we behouden. Ik kan niet wachten tot alles binnen is en het plaatje compleet is!Al met al dus zeer tevreden!

Bedankt voor je mooi review en heel veel geluk toegewenst.

by Peter Heemskerk on Styling & Trends
Stylingset woon- eetkamer

Aan de ene kant mocht Inge haar gang gaan. Totale vernieuwing omdat ik met pensioen ga en vanwege Corona, dat ik waarschijnlijk veel thuis zal zijn.

Ga er maar aan staan, veel ramen, een harmonikaschuifpui, alles open. Het lijkt een luxe. De kleuren die Inge uitgezocht heeft zijn bewerkt groen, die van de openbaar doorloopt naar de eetkamer ernaast. De rest van de muren gebroken wit. De Tv met meubel plaatst zij naast de openhaard, de kleur loopt door.

Een bijna vierkant kleed met het grijsbruine bankstel met goudkleurige poef en bijzettafel. Een heuse opaatjes zit heerlijk en is toch modern, maar zit heerlijk.

Een rond kleed bij onze schuifpui. We kijken nu veel meer de vrije ruimte in. Het is ons knusse koffiehoekje geworden.

In de eetkamer een giga tafel waar we met de kleinkinderen naar hartelust kunnen knutselen en eten.

De verlichting leek in eerste instantie wat te geel, maar zetten we alles aan is het een compleet plaatje.

Heel belangrijk bleek een kleine lamp naast een kast in een hoek te zijn. Deze hoek wordt nu vanzelf bij de kamer getrokken en verbind daarmee veel natuurlijker de eetkamer.. wij zijn zeer blij met de oplossing van Inge. We hebben er dan ook niet te lang mee gewacht, maar zijn direct aan de slag gegaan. Complimenten ook voor de meubelleverancier. De jongens controleren goed op gebreken.

Inge bedankt, Simone en Peter

by Robin van Buren on Styling & Trends
interieurontwerp

Ik heb een mooi styladvies gekregen van Inge. Ze heeft feeling met de wensen van de klant en weet goed verschillende smaken te combineren. Ze geeft een advies met lef en helemaal uniek. Superblij met haar advies!

by Michel en Miranda Burger on Styling & Trends
Advies indeling en styling

We zijn echt ontzettend blij met het resultaat van de grote verbouwing die we hebben gedaan. We zagen er als een berg tegen op, maar dankzij de goede adviezen van Inge is het een mooi geheel geworden. Qua kleuren past het goed bij elkaar en straalt het warmte en rust uit, door de andere indeling lijkt de huiskamer een stuk ruimer. Inge heeft goed geluisterd naar onze wensen, maar ons ook uitgedaagd om een aantal gewaagdere keuzes te maken, bijvoorbeeld bijzondere lampen, een muurtje behangen met een stoer behang dat we zelf niet zouden hebben gevonden of bedacht. Inge heeft ons geadviseerd een mooi wandmeubel te laten maken waar de tv boven hangt, maar dat ook gebruikt wordt als bank voor de eettafel. Op de bank hebben we kussens met een stof die we niet snel zouden kiezen, maar het staat super bij het donkerblauw van de keuken. Dat had Inge heel goed gezien.
Inge heeft meegedacht met het kleurgebruik, de indeling, het lichtplan, ze had ook een aantal goede tips voor de verbouwing waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn samen op stap geweest voor meubels en accessoires en Inge ziet heel goed wat mooi bij elkaar past. Als wij iets niet mooi vonden, ging ze op zoek naar iets wat wel in de smaak viel.
We zouden iedereen die iets wil aanpassen in huis aanraden om Inge in te schakelen. Ze heeft kennis van zaken en heel goede ideeën.
Inge, super bedankt dat je van ons huis een echt thuis hebt weten te maken.
Michel en Miranda

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»