Reviews

Om jou een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kun je hieronder reviews lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als jij jouw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 46 reviews
by Boelo en Ineke on Styling & Trends
Intrieurplan

Na 22 jaar wonen in een fijne ruime eengezinswoning waren wij (ruim 65+) toe om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De kinderen waren allang de deur uit en voor ons tweeën was de woning met 3 woonlagen te groot en vergte veel onderhoud. Wij kochten een levensloopbestendige nieuwbouwwoning.

Om onze nieuwe woning in te richten hebben wij zelf geprobeerd deze zelf in te richten. Wij vonden het moeilijk en hebben gezocht naar een website voor advies qua interieur styling.

Zodoende kwamen wij bij Inge Jongste uit die op haar stylingentrends voor ons heel goed overkwam.

Na een intake gesprek bij ons thuis heeft zij heel goed onze wensen wat wel en niet en haar eigen ideeën meegenomen in een intrieur adviesplan. Meubels in de vorm van bankstel, fauteuil, eettafel met stoelen, bijzettafels, vloerkleed, dressoirmeubel met elektrische sfeerhaard. Ook wandkleuren en raambekleding. Een verlichtingsplan was ook onze wens. Inge kwam met een geweldig uitgewerkt intrieurplan met items in de vorm van tekeningen en voorbeelden waar het te tekoop is. Ook stalen van stoel/bankbekleding, raamdecoratie en muurverf/behang ontbraken niet.

Wij waren gelijk enthousiast van haar uitgewerkt intrieurplan.

Inge heeft ons fantastisch begeleid van begin tot eind inrichting. Na dat wij na de verhuizing en haar intrieurplan hebben uitgevoerd heeft Inge een bezoek gebracht aan ons nieuwe woning.

Inge heeft nog wat kleine adviesjes gegeven.

Wij zijn enorm blij met ons nieuwehuis en Inge heeft door haar professionele aanpak en kundigheid ons interieur tot een prachtig topniveau gebracht.

Wij raden Inge Jongste voor advies bij iedereen voor haar deskundigheid aan.

Inge heel erg bedankt!

Boelo en Ineke.

by Odette on Styling & Trends
Flitsadvies

In het voorjaar heb ik gebruik gemaakt van het flitsadvies van Inge. Ik wilde een nieuwe keuken en had behoefte aan een professioneel advies.

Inge kwam naar ons huis en bekeek de situatie. Ze had veel kleurenstalen mee en bekeek de woonkamer waar we tevreden over waren.

Na overleg heb ik 2 stalen gekregen, 1 voor de kleur van de muren en 1 voor de kleur van de keuken.

Wat betreft de indeling heeft ze heel goed geluisterd naar mijn wensen.

Vervolgens ben ik met haar advies op pad gegaan.

Als ik vragen had kon ik altijd een berichtje sturen of langskomen, heel fijn.

Afgelopen maand is de keuken geplaatst en de kleur aangebracht op de muren.

Het geheel is heel sfeervol geworden en nu meer onderdeel van de woonkamer.

Een diepe buiging en veel dank voor alle hulp van Inge.

Ik zou het iedereen aanraden om met haar om de tafel gaan zitten als je plannen hebt om iets te veranderen aan de inrichting.

by Rene on Styling & Trends
Interieurontwerp

Na het fijne, persoonlijke kennismakingsgesprek fietste ik naar huis met een knoop in mijn maag. Inge vertelde me dat enkele meubels die ik al had gekocht, te groot waren. Ik moest er vanaf. Dat was pijnlijk. Een paar weken daarna kwam het advies over inrichting, kleurgebruik en een shoplijst. Dat was een schot in de roos. Met de tekening erbij werd duidelijk dat mijn meubels echt te groot waren geweest. Goed dat Inge eerlijk en duidelijk was. Ook al deed het mij een beetje pijn.

Een ander groot voordeel vind ik dat ik me volledig kon richten op de klusjes. Ik kon alles vanuit mijn luie sloel bestellen. Zonder stress over allerlei keuzes qua kleuren, behang, materialen, miskopen, geschikte winkels vinden en budgetoverschreiding.

Nu het interieur af is, voelt het als mijn eigen keuze. En dat is knap werk van Inge. Ik heb nu een nieuw thuis en de kinderen ook. We genieten van het resultaat. Tien punten voor Inge!

by Annette Boon on Styling & Trends
Interieurplan

Inge heeft eerder al een geweldig plan voor ons gemaakt, dus nu we gingen verhuizen hebben we haar meteen weer gevraagd. Wij vinden het lastig om keuzes te maken en daar is Inge juist goed in! Ze heeft weer een geweldig plan voor onze woonkamer gemaakt en we kregen van alles staaltjes (van de gordijnen, vloer en vloerkleden tot aan de muurverf). Heel handig voor in de betreffende winkels en het ontwerp gaat dan al echt leven! Het plan is -naast de staaltjes- ook helder weergegeven in een boekje met onder andere een plattegrond en foto's van de meubels. Tussendoor konden we Inge altijd een appje sturen en kregen dan heel snel antwoord. Inge denkt goed mee en heeft echt onze wensen vertaald naar een heerlijke, fijne woonkamer waar we met het hele gezin van genieten. Elke dag weer.

by Ingrid weers on Styling & Trends
Kleuradvies

Na het aanleggen van vloerverwarming en daarna een nieuwe vloer bleken de kleuren in huis niet meer te kloppen. Veel gezocht naar waarom het niet goed voelde maar we konden het niet vinden. Inge gevraagd om advies. Wij kennen haar al van de lagere school en volgen haar al langere tijd via Facebook. Inge is gekomen en heeft met stalen, boeken, luisteren en doorvragen een prachtig kleurenpalet voor ons samengesteld. Met kleuren die we zelf niet zouden durven kiezen (dat blijkt ook achteraf ons probleem……te voorzichtig dus doe maar wit 😄).

Verf, behang, kleed, kussens, verlichting……alles gelijk besteld en dan ook gelijk aan de gang. Tussendoor via app Inge advies gevraagd en wat heerlijk dat ze zo snel reageert , meedenkt en aanvullende adviezen geeft. We zijn nu 3 weken verder en ons huis is warm, gezellig en sfeervol. Het leuke is dat veel mensen vragen hoe we dit allemaal hebben gedaan…dan vertellen wij over Inge en haar advies. Wij sturen iedereen met veel vertrouwen door. Wij zijn echt super blij met Inge!

by Diane on Styling & Trends
Interieurplan

In september ons woonkamerplan ontvangen van Inge. Alles mooi uitgewerkt in een mooi boek, en dankzij de meegenomen stalen konden we meteen goed alle materialen zien. In oktober op pad voor de meubels, en heel eerlijk zo hadden wij nooit alles bij elkaar gezocht. In januari gestart met de verbouwing, en zijn we alles uit het plan gaan uitvoeren. Afgelopen week de nieuwe meubels ontvangen, en wat zijn we blij! Alles klopt met elkaar, van de materialen tot de kleuren en de opstelling. Wij zijn weer verliefd op ons huis, dankzij Inge! Tussendoor via de app nog wat advies gevraagd, ook daar snel een reactie ontvangen.

Twijfel je nog om Inge voor advies te vragen? Ik zeg doen!

by Martijn en Renske on Styling & Trends
interieuradvies

Verbouwen wilden we al heel lang maar om het uit te voeren was wel even iets anders. Want we zaten niet op dezelfde lijn met alles. Daarom Inge gevraagd voor een kennismakingsgesprek, dat beviel manlief zo goed. Ze mocht gelijk haar plan gaan maken. We kregen een mooi boek met alles er al in , behangstaaltje,verfstaaltje, foto’s van meubels,verlichting enz,Je hoefde alleen maar naar de desbetreffende winkel te rijden om het te kopen. We genieten elke dag van ons huis.Echt een aanrader

by Judith on Styling & Trends
Interieurplan

Voor ons nieuwe huis hebben wij Inge gevraagd een interieurplan te maken.

Dit plan werd zeer professioneel gepresenteerd in een heel mooi boekje !

Wij zijn heel blij met het ontwerp van Inge en hebben nu bv een eetkamerbankje staan, iets waar we zelf niet zo snel voor zouden durven kiezen.

Onze woonkamer is heel mooi en sfeervol geworden.

Graag willen wij ook de snelheid benoemen waarmee Inge reageert op vragen, en haar interesse en belangstelling omtrent de vorderingen van het traject. Inge’s betrokkenheid komt op ons zeer positief over !

by Ronald en Irma on Styling & Trends
Styling advies

Wij wilden onze erker meer als leef/zit plaats creëren en de gehele woonkamer vernieuwen na 17 jaar. Het plan was goed uitgewerkt al hebben we wel e.a iets anders gekocht maar Inge kon meedenken of materiaal en kleur bij elkaar pasten. heel fijn! We hadden wel aangeven meerdere zit plaatsen te willen, dat kwam niet terug in het plan, maar daar hebben we creatief mee gestoeid.

Deze week is Inge nog langs geweest voor extra advies over verlichting wat nog niet compleet was. Ik heb 3 mensen laten kijken naar ons idee, en wij zijn erg te vrede met dit prachtig eind resultaat .

Topper in haar vak!

by Lisa on Styling & Trends
Interieurplan

Na onze verhuizing waarbij we de woning zelf deels met nieuwe en deels oude meubelen hadden ingericht bleek het geheel helaas kil over te komen. Omdat we zelf niet goed wisten hoe het dan wel in te richten hebben we Inge ingeschakeld.Inge heeft een fantastisch interieurplan voor ons opgesteld waarin de beoogde, warmere sfeer heel goed is gerealiseerd. Ze wist onze ideeën precies te vertalen naar een concrete lijst met aan te schaffen meubels, accessoires etc. Wat ook heel handig was is dat Inge ons voorzien heeft van bijbehorende stalen. Zeker in coronatijd was dit een echte must omdat alle winkels gesloten waren.We zijn momenteel stapje voor stapje het plan aan het uitwerken en zien de woning transformeren tot wat we voor ogen hadden. Vooral de muurkleur keuze is geweldig. Precies passend bij de meubelen in het plan en ook bij enkele meubelstukken die we behouden. Ik kan niet wachten tot alles binnen is en het plaatje compleet is!Al met al dus zeer tevreden!

Bedankt voor je mooi review en heel veel geluk toegewenst.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»