De trendkleuren van 2024 voor je interieur.

de trendkleuren van 2024 voor je interieur

Ben je klaar om je huis een frisse, trendy make-over te geven? Nou, dan heb ik fantastisch nieuws voor je! Ik heb me verdiept in de trendkleuren van 2024, en geloof me, de kleuren van 2024 zijn mooi! Laten we samen duiken in de wereld van kleur van 2024 en ontdekken hoe je jouw interieur naar een hoger niveau kunt tillen!
Ben je benieuwd wat ik van de trendkleuren vind? Daar kom je ook achter in deze blog.😊

Zoet ontmoet subtiel: De kleuren van het jaar 2024.

Opvallend is dat dit jaar in het teken van zachte, subtiele tinten staat. De kleuren geven een gevoel van warmte! Denk aan een warme knuffel van een geliefde – dat gevoel brengen deze kleuren in je huis. En hoe leuk is dat als je dat gevoel elke dag hebt in je huis.
Laten we snel eens kijken naar de topkeuzes van bekende verfmerken:

  • Sweet Embrace van Flexa: Een grijsroze tint die je het gevoel geeft van thuiskomen. Perfect alleenstaand of in combinatie met pasteltinten en aardse kleure​​n.
  • California Mauve van Karwei: Een licht lila kleur met een vleugje jaren ’70 – denk aan nostalgische strandwandelingen en zachte briesje​​.
  • Limitless van Histor: Een vrolijke gele kleur die je doet glimlachen. Warm, uitnodigend, en oh zo flexibel in gebrui​​k.
  • Viridis van Graham & Brown: Een rustgevende, zachtgroene kleur die de natuur naar binnen brengt en elke ruimte een frisse uitstraling geef​t.

Deze kleuren zijn niet alleen mooi op zichzelf, maar laten zich perfect combineren voor wat gedurfde accenten en meubelstukken. Als één van deze kleuren je aanspreken zijn het ideale tinten om aan de slag te gaan voor in je interieur.

Trendy tinten en hoe ze te gebruiken.

Naast de kleuren van het jaar, zijn er nog een paar tinten die het helemaal gaan maken in 2024. En guess what? Ze zijn allemaal over te brengen in je interieur op manieren die zowel origineel als chic zijn:

  • Steenrood: Deze kleur is een gamechanger voor een ruimte met natuurlijke materialen. Niet alleen voor de wand geschikt maar ook perfect voor een bank of vloerkleed met een organisch patroo​n.
  • Karamel: Rijke, diepe toon-op-toon karameltinten maken elke ruimte gezellig en luxueus. Ze werken geweldig met andere trendy kleuren zoals oranje, roze, en gee​l.
  • Paars: Van diep aubergine tot licht lila, paars voegt een vleugje luxe en verfijning toe. Het is de perfecte keuze voor een stijlvol, ‘hotel chic’ interieu​​r.

Jouw Interieur, jouw Regels!

Het mooie van interieurdesign is dat er geen vaste regels zijn. Deze trendkleuren voor 2024 zijn een startpunt, een inspiratiebron voor jou om te mixen, matchen, en je eigen unieke stijl te creëren. Of je nu kiest voor één trendkleur of besluit om ze allemaal te combineren, onthoud dat jouw huis een reflectie is van jouw persoonlijkheid. Dus experimenteer, heb plezier, en maak van je huis de ultieme plek waar je jezelf kunt zijn.

Mijn persoonlijke voorkeur van de trendkleuren van 2024.

Allereerst vind ik de trendkleuren van 2024 leuk!! Het zijn allemaal makkelijke kleuren om mee te werken.
Maar mijn lievelingskleuren zijn al jaren oud roze tinten en aubergine achtige tinten. Dus Sweet Brace van Flexa heeft mijn voorkeur van bovenstaande rijtje ;-). Ben jij ook een aubergine liefhebber dan is deze kleur echt heel mooi; Brinjal van Farrow and Ball helaas geen goedkoop merk maar daar heb ik een leuke budget tip voor. Ik heb daar een aparte blog overgeschreven dus wellicht ook interessant om te lezen voor je. En wil je weten waar je het kan bestellen? Ik heb positieve ervaringen met verf.nl
Laat je het weten als je ook een aubergine liever bent, want helaas is deze kleur nog niet geliefd onder het grote publiek.

Een kleurrijk 2024 met deze trendkleuren.

We hebben dit jaar in ieder geval een kleurrijk 2024. Welke trendkleur spreekt jou het meest aan? Hoe ga je deze kleuren integreren in je eigen huis? Laat het me weten in de reacties hieronder. Laten we samen het jaar kleurrijk maken! 🎨✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*