Over Mij

Hi, ik ben Inge!

Als interieurstylist is het mijn missie om mijn klanten te helpen aan een warm/sfeervol huis dat rust uitstraalt een eenheid vormt maar ook functioneel is in gebruik.

Toen ik in 1978 werd geboren in Haarlem had ik niet gedacht dat ik ooit zou gaan ondernemen. Niemand in mijn familie is ondernemer. Mijn opleidingen volgde ik aan het ondernemerscollege en het hout & meubileringscollege. Dat leidde er in 2011 toe dat ik besloot ik in het diepe te springen. Nadat ik mijn baan plotseling op een vervelende manier verloor ben ik aan de slag gegaan als interieurstyliste in plaats van bij de pakken neer te zitten.

De beginjaren waren hard werken want het land zat in crisis dus het was lastig om de eerste opdrachten te krijgen, maar van opgeven hou ik niet. Dus ik besloot mij nog verder te specialiseren en ik ben gestart met een opleiding tot verkoopstyliste en woningfotografe.

Zo kon ik mijn diensten uitbreiden en was ik toch ook bezig met interieurs want dat is echt mijn passie. Toen de crisis achter de rug was, namen ook de aanvragen voor interieuradvies weer toe. Zo kon ik aan de slag met hetgeen ik echt het leukste vind. Mijn klanten helpen om een sfeervol huis te creëren dat tevens rust en eenheid uitstraalt.

Nu kan ik niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat ik jaren geleden de stap heb durven nemen om voor mezelf te beginnen. En al waren de beginjaren zwaar, ik ben blij met waar ik nu sta en het bedrijf dat ik heb neergezet. Maar eigenlijk vooral trots dat ik al zoveel mensen heb kunnen helpen aan een fijn thuis.

De laatste tijd merk ik dat veel van mijn klanten bewust bezig zijn met duurzaamheid en dat je daar ook met je interieur een goede bijdrage aan kunt leveren. Bijvoorbeeld door het bewuster te zijn in de meubels en accessoires die je koopt. Maar ook door te werken met natuurlijke materialen. Doordat ik werk met een totaal interieurplan merk ik dat mijn klanten heel bewuste keuzes maken qua aankopen. Dat draagt bij aan duurzaam gebruik van meubels en accessores. Het doet me goed om hier op deze manier aan bij te dragen.

Na een dag werken, wandel ik graag met onze labradoodle Bear over het strand of in de duinen van Hoek van Holland waar ik samen met mijn man en 2 kinderen woon.
Ook zit (of lig 😉 ) ik graag op de bank met een kleedje met een goed boek, een kop thee en het liefst een stuk Tony’s chocola of een lekker stuk brownie. Al let ik tegenwoordig wel op dat ik zo weinig mogelijk suikers eet want daardoor voel ik me een stuk fitter.

Verder spreek ik graag af met vrienden om lekker bij te kletsen en lekker te eten. Verder geniet ik van mooie stedentrips en ooit hoop ik weer een mooie camperreis te mogen maken in Amerika of Afrika.

Mensen die me echt goed kennen weten dat ik……….

V gek op chocolade ben
V trouw, loyaal en betrouwbaar ben
V een ochtendmens ben
V niet van fietsen hou
V van thee hou (en absoluut niet van koffie)
V sport omdat ik weet dat het gezond is (maar het niet perse leuk vind…)
V mijn mooiste reis een rondreis door West Amerika was met mijn gezin in een camper
V geen alcohol drink 
V vroeger alleen maar thrillers las en nu alleen maar romans lees.