Wooninspiratie opdoen op Woonvrijdag

Wooninspiratie

Een nieuw jaar, nieuwe wooninspiratie

De vakantie is weer voorbij, de meeste mensen zijn deze week weer begonnen met werken en de kinderen zijn weer naar school. Helaas is dochterlief ziek en ligt met koorts op bed. Dus voor mij nog geen kantoordag maar een thuiswerkdag. Niets mis mee, maar na twee weken vakantie en een hoofd vol ideeën en wooninspiratie had ik graag lekker aan de slag gegaan op kantoor. Dat zal ik dus even moeten uitstellen.

Gelukkig kan ik vanuit huis ook het nodige doen waaronder het schrijven van blogs 😉
Afgelopen periode schiet dat er nog wat in door drukte, maar voor het schrijven van blogs heb ik nu dus even tijd, al is het nood gedwongen. Het schrijven van blogs is leuk, maar daar ligt niet mijn grote passie. Liever stop ik mijn tijd en energie in het inrichten van mooie huizen, woningen verkoopklaar maken en foto’s maken voor de makelaars. Dat neemt al veel tijd in beslag en dan maak ik te weinig tijd vrij voor het maken van blogs of delen via social media. Tijdens mijn werk kom ik zoveel mooie spullen tegen of interieurs. Door de drukte vergeet ik dan alleen om foto’s te maken en te delen op social media. Zo jammer… want ik denk dat er genoeg mensen zijn die het leuk zouden vinden om dat te volgen. Tenslotte volg ikzelf ook andere stylistes op facebook/instragram en aan de reacties te zien wordt het wel gewaardeerd.
Laat dat dan maar mijn goede voornemen voor 2018!

Goede voornemens

Het begin van een nieuw jaar is voor velen een mooi moment om een lijstje te maken met goede voornemens. Op zich heb ik die gedachten ook wel. Maar waarom alleen goede voornemens aan het begin van het jaar en niet over twee of drie maanden?
Dus mijn lijstje met goede voornemens ga ik simpelweg verspreiden over het nieuwe jaar. Zo verander ik stapsgewijs mijn dagelijks patroon. Volgens mij gaat dat beter werken (in ieder geval bij mij).

Het eerste goede voornemen is om meer foto’s te plaatsen op social media over woontrends, leuke interieurkoopjes, wooninspiratie maar ook om heel concreet en laagdrempelig te helpen bij specifieke woonproblemen.

‘Woonvrijdag’

Elke vrijdag kun je via Facebook met jouw woonprobleem terecht en kun je jouw specifieke woonvraag stellen. Dan geef ik antwoord op jouw vraag/probleem via social media. Stel je hebt een bank in gedachten maar je twijfelt over de kleur of de maat van de bank. Of je hebt een kleur in gedachten voor een wand maar je vraagt je af of het past bij je huidige inrichting.
Stel je vragen op vrijdag op Facebook en ik zal jouw vraag beantwoorden. Ik hoop uiteraard dat er veel vragen binnen komen, want hoe leuk is het om mensen te helpen met hun inrichting.

Heb jij een onderwerp waarover je graag zou wat meer zou willen lezen in een blog van mij? Laat dan gerust hieronder een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*