Artikel Margriet – Verbouwen of Verhuizen

Addertje onder het gras?

Mijn nieuwsgierigheid werd meteen gewekt toen een journaliste van Margriet mij belde…..
Ik besloot het verhaal eerst rustig aan te horen, want ik kan me nog een voorval herinneren van een aantal jaar geleden. Toen werd ik gebeld door een productiemaatschappij die programma’s maakt voor RTL. Ze maken diverse programma’s en ze hadden mij uitgekozen om deel te nemen aan een woonprogramma op TV. Ze maakten me helemaal enthousiast, aan het eind van het gesprek kwam er nog een maar…… Mijn eigen bijdrage zou bestaan uit een aantal duizenden euro’s om deel te nemen, oftewel ze zochten gewoon een adverteerder. Ik heb ze maar vriendelijk bedankt.
In dit geval bleek het echter niet het geval en werd ik gevraagd vanwege mijn ervaring met interieur- en verkoopstyling. Superleuk dus!

Tijdschrift Margriet

De journaliste die werkzaam is voor tijdschrift Margriet vertelde me dat ze mijn blog had gelezen over verbouwen en verhuizen en dat ze in het nummer van Maart daar een artikel over wverbouwen of verhuizenilde schrijven. De vraag was of ze mij hierover kon interviewen. Het idee was om een makelaar en een interieurontwerper diverse vragen te stellen over het vraagstuk ‘Verbouwen of Verhuizen’. Het was erg leuk om mijn bijdrage te leveren aan het artikel.
Het heeft vervolgens wel 3 maanden geduurd, maar vandaag donderdag 29 maart is het dan toch zover. In de vele boekhandels, supermarkten en anderen winkels ligt vandaag
de nieuwste tijdschrift van Margriet.
Uiteraard heb ik hem snel gekocht (ik kon niet wachten op de postbode hi hi).
Erg leuk om te zien hoeveel pagina’s ze hebben besteed aan het onderwerp verbouwen of verhuizen.

Hopelijk is mijn bijdrage nuttig geweest voor de Margriet lezers die inderdaad in dubio zitten of ze moeten gaan verbouwen of verhuizen. Mocht jezelf nog met vragen zitten, aarzel dan niet om hieronder je bericht te plaatsen of stuur gerust een mail.
Mocht je net bedacht hebben om je huis te gaan verbouwen en zou je graag willen weten wat ik voor je zou kunnen betekenen, dan kunnen we uiteraard vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*