Flexa kleur van 2022 is Bright Skies

Flexa maakt er altijd een speciaal moment van om de nieuwste kleur van het jaar te onthullen. De Flexa kleur van 2022 is geworden Bright Skies.
Voor 2022 hebben ze gekozen voor “een teug frisse lucht” zoals ze het zelf beschrijven.

Waar staat de kleur Bright Skies voor.

De kleur Bright Skies is een luchtige, lichtblauwe tint. Het doet je denken aan het mooie zomerse dag, want als je omhoog kijkt zie je een mooie blauwe lucht. En daar heeft Bright Skies veel van weg. Met deze nieuwe kleur haal je de natuur naar binnen en het gevoel van een mooie zomerse dag 😉
De kleur heeft een frisse, levendige uitstraling en straalt vrolijkheid uit.

Waar combineer je Bright Skies mee?

Misschien denk je licht blauw is moeilijk te combineren met andere kleuren maar niets is minder waar. Als Flexa de nieuwste kleur onthult presenteren ze gelijk diverse kleurenpaletten waar je de kleur mee kan combineren. Ze hebben de kleurpaletten de namen Salon, Greenhouse, Studio en workshop kleuren. Met deze verschillende paletten heb je een goed beeld wat het best bij je past. Op de site van Flexa  heb je een mooi overzicht van alle mogelijkheden met duidelijke foto’s. Persoonlijk vind ik de kleurenpalet Greenhouse het mooist. Het is rustig en heeft een natuurlijke uitstraling.

Wat vind ik van de kleur Bright Skies?

Persoonlijk hou ik niet van opvallende felle kleuren maar daar valt deze kleur zeker niet onder maar het is wel een opvallende kleur. Ik mis een beetje warmte in de kleur. Het is absoluut een frisse kleur en om de ruimte meer warmte te geven kan je bijvoorbeeld met de kleur Brave Ground van vorig jaar meer sfeer aanbrengen. Ik zou deze kleur subtiel aanpassen ipv een hele wand dmv een kleurvlak of een lambrisering en dat in combinatie met andere kleuren kan je iets heel moois creëren. Dan komt de kleur Bright Skies mooi tot zijn recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*