Welkom 2016

nieuw jaar

2015 was een mooi jaar!
Vele huizen verkoopklaar gemaakt en mogen fotograferen voor makelaars. Het vertrouwen in het verkopen en kopen van een nieuw huis is gelukkig langzaam aan het terugkomen. Huizen worden sneller verkocht, de prijzen stijgen.
De trend onder kopers is nog wel dat ze een huis willen hebben dat klaar is. Er is voor veel verkopers zeker nog winst te behalen door toch nog even het muurtje wit te verven of alvast spullen uit te zoeken, op te ruimen of weg te brengen naar een kringloopwinkel.
Een opgeruimd, fris en licht huis verkoopt nog steeds het best!

Maar 2015 heeft nog meer moois gebracht. Zo heb ik diverse inspirerende interieuradviezen en projecten opgeleverd. Waaronder meerdere woonkamers, slaapkamers, kantoren en een winkel.
Hoe groot of klein het project ook is geweest. Met ontzettend veel passie heb ik de projecten aangepakt, ontworpen, ingericht en opgeleverd. Heerlijk om mensen enthousiast te zien over hun thuis.
Via deze weg: Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar en het allerbeste gewenst voor 2016.

Nu een fris nieuw jaar….
Er staan al een paar mooie projecten voor 2016, maar wat ben ik nieuwsgierig naar wat er nog meer komen gaat. Zo ben ik bezig met een uitbreiding van dienstverlening en speelt er mogelijk een intensivering van bestaande samenwerkingen, hierover later meer. Daarnaast ook het goede voornemen om weer vaker interieurinspiratie en lopende projecten te delen via social media en blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*