Recensies

Om u een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kunt u hieronder recensies lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als u uw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 26 reviews
by Daphne on Styling & Trends
Styling advies

Wij waren toe aan een nieuw interieur. Maar met een nieuw interieur ook weer nieuwe kleuren op de wanden en nét even iets anders dan standaard.
Inge zag het geheel goed en heeft ons een interieur en stylingsadvies gegeven.
Wij zijn blij met de warmte en rust die er weer voor ons gecreëerd is.
Wij kunnen Inge zeker aanbevelen, denkt goed met je mee!

Bedankt voor je mooie review. En nu lekker genieten van jullie mooie woonkamer 🙂

by Leen en Jasmien on Styling & Trends
inrichting

Dank Inge dat je ons zo fantastisch hebt geholpen met de nieuwe inrichting van onze flatwoning. Wij wilden zelf een complete nieuwe inrichting en hebben daarbij jou hulp gevraagd om ons advies te geven. Bij binnenkomst had je gelijk al een groot aantal ideeën en adviezen waardoor onze woonkamer zo veel groter is geworden. De kleuren van de muurverf was voor ons wel gewaagd, maar het is nu fantastisch.
We zijn heel erg blij dat je ons hebt geholpen en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Wij willen niet meer het huis uit. We genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
Wij zullen jou bij iedereen aanraden.

Bedankt voor de mooie review maar ook voor het vertrouwen. Jullie durfde het aan de kleuren toe te passen met als resultaat gezellig en sfeervol geheel. Geniet van jullie mooie appartement.

by Ron en Pamela van Oosten on Styling & Trends
Interieur

Zo ontzettend blij met de styling van onze nieuwe woonkamer! Zoveel creativiteit, rust en warmte is er gecreëerd, dat hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Alles klopt en sluit op elkaar aan. Een echte aanrader! Bedankt Styling & Trends (Inge)

Bedankt voor de review en veel geluk in jullie nieuwe huis.

by E van de Dood on Styling & Trends
Styling

We zitten net in ons nieuwe huis. Dankzij Inge genieten we van onze prachtige inrichting, Die helemaal naar ons zin is, met de mooie bij elkaar uitgezochte meubels en de warme kleuren op de wanden qua verf en behang.
Alles past perfect bij elkaar. Inge bedankt en wij kunnen je alleen maar aanbevelen voor een ieder ander.
Groeten Henk en Ellen

Bedankt voor jullie lieve review. Geniet van jullie mooie huis

by Ronald en Annet on Styling & Trends
Interieurplan

Inge heeft ons een compleet pakket geleverd bestaande uit een inrichtingsplan, een verlichtingsplan en een kleuradvies. We hebben het plan niet helemaal overgenomen, maar zij heeft ons ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op gekomen zouden zijn. Inge heeft daarbij rekening gehouden met stijlvoorkeur van ons beiden. Wat wij zeer hebben gewaardeerd, is dat we Inge tijdens en na de verbouwing nog steeds om advies konden vragen over bv kleurgebruik, gordijnen.
Wij hebben heel fijn en constructief met Inge samengewerkt en bevelen haar zeker aan bij anderen voor interieuradvies.

Groeten, Ronald en Annet

Bedankt voor jullie mooie review. En de aanbeveling bij anderen. Ik kom zeker nog een keer langs om het eindresultaat te bewonderen.

by Caroline on Styling & Trends
woonkamer en slaapkamers

Via internet op de website van Inge terecht gekomen. We zijn blij met haar interieur advies en helemaal met de fijne adviezen ten tijde van de realisatie. De communicatie met haar verloopt heel snel en makkelijk! Heel erg fijn! Mede dankzij haar goede adviezen wonen wij met veel zin in ons nieuwe huis.

Groetjes Caroline

by Peter en Marianne on Styling & Trends
nieuwbouw woning Maassluis

Inge heeft een verrassend ontwerp gemaakt met mooie kleuren en meubels. Tijdens de uitvoering is ze altijd bereid om vragen te beantwoorden en eventueel nieuwe voorstellen te doen.
Wij zijn heel blij over het eindresultaat. Inmiddels hebben we haar al bij meerdere mensen aanbevolen.
Marianne en Peter

Bedankt voor de mooie review en uiteraard ook voor de aanbevelingen bij anderen. Ik kom snel lang om het resultaat te bewonderen.

by John& Tessa on Styling & Trends
interieurontwerp

Via vrienden zijn we bij Inge terecht gekomen. We moesten in een vroeg stadium voor ons nieuwbouwhuis de lichtpunten bepalen waar we zelf niet uit kwamen. Daarom hebben we Inge ingeschakeld om mee te denken over de indeling en lichtadvies. Blij dat we Inge hebben ingeschakeld. Nogmaals bedankt voor je creativiteit!

by Mischa en Jessica on Styling & Trends
Interieuradvies

Tijdens het maken van verbouwplannen voor onze woonkamer vonden wij het lastig om de juiste kleuren te bepalen. Hierdoor hebben wij de hulp van Inge ingeschakeld. Zij kwam met een verrassend advies met betrekking tot de kleur en indeling. Oplossingen waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. De verbouwing gaan wij nu op korte termijn uitvoeren, geheel naar het idee van Inge.

Bedankt voor de mooie review. Het gaat echt heel mooi worden!

by marian koot on Styling & Trends
kleuradvies

Soms weet je het even niet meer in je eigen huis en vind je het fijn als iemand meekijkt. Inge kwam binnen en zag gelijk wat ik bedoelde. Ze kwam met een kleuradvies wat ik gelijk erg mooi vond. Het waren "mijn"kleuren maar ik durfde het misschien wel niet. Bedankt voor het zetje Inge. Wij kunnen weer genieten in ons huis.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»