Recensies

Om u een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kunt u hieronder recensies lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als u uw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 29 reviews
by Maria Borger on Styling & Trends
Interieuradvies

Bij goede vrienden van ons hebben we al kennis gemaakt met het stylingadvies van Inge en gezien dat dat heel mooi uitpakte. Voor ons was het dan ook een logisch gevolg dat wij een beroep op haar creativiteit gingen doen toen wij de verbouwplannen van ons huis uit gingen voeren. Inge heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft goed begrepen wat wij mooi vinden en wat absoluut niet. Daarnaast hadden we haar meegegeven dat ze best wel "out of the box" mocht denken en dat heeft ze in ons geval dan ook gedaan.

Het resultaat is een prachtig warme en rustige woonkamer, met een aantal eyecatchers en kleuren die wij zelf nooit hadden aangedurfd, maar die zo mooi uitgepakt hebben. Het totale plaatje klopt gewoon! Alleen daarom al is het een must om een keer het stylingadvies van Inge te vragen: ze komt met verrassende ideeën, zonder hierbij de warmte en rust in huis te verliezen. Advies van Inge is dus echt een aanrader, ook wat betreft de after care is Inge altijd bereid om nog even met je mee te denken als je vastloopt met de laatste woonaccessoires bijvoorbeeld.
Wij genieten iedere dag van het thuiskomen! Inge, ontzettend bedankt!

Bedankt voor jullie mooie review!

by Linda Maat on Styling & Trends
Stylingadvies aan huis

Twee jaar geleden heeft Inge ons geholpen met kleuradvies voor de woonkamer/eetkamer. We waren daar zo enthousiast over dat we haar nu weer gevraagd hebben voor de volgende ruimtes. De kleuren zijn elke keer spot-on, terwijl we ze zelf nooit geselecteerd zouden hebben. Ze luistert heel goed naar wat je wel en niet mooi vind en komt vervolgens met het perfecte antwoord. Ook haar advies voor verlichting, gordijnen en behang was heel geslaagd. We kunnen met haar advies zelf weer lekker verder aan de slag in huis. En zodra we weer ergens vastlopen of haar advies kunnen gebruiken, dan zal ik niet aarzelen om haar weer te vragen. Ik kan het iedereen aanraden om Inge’s advies in te roepen als je weer 6 kleurstaaltjes op je muur hebt zitten en er toch niet uitkomt.

Wat was het leuk om het resultaat te zien van twee jaar geleden. En uiteraard het vertrouwen dat ik jullie weer mocht helpen. Succes met verven/klussen

by Victor en Caroline van den Berg on Styling & Trends
Interieuradvies

“Verhuisd in ons eigen huis”

Wij zijn begin 2020 gestart met plannen om het interieur van onze woonkamer en keuken te vernieuwen. Voor een uitgebreid stijladvies en verlichtingsplan hebben wij Inge gevraagd om ons te helpen.
Het ontwerp van Inge vonden we heel spannend qua kleuradvies omdat we zelf niets gewend waren maar het resultaat is perfect gelukt. Onze woonkamer en keuken zijn nu prachtig in balans, de verhoudingen kloppen en er is rust in het interieur.
We genieten elke dag van ons “nieuwe huis”.
Interieuradvies van Inge is echt een aanrader.

Bedankt voor de mooie review. Ik kom in het nieuwe jaar snel langs om het in echt te bewonderen.

by Daphne on Styling & Trends
Styling advies

Wij waren toe aan een nieuw interieur. Maar met een nieuw interieur ook weer nieuwe kleuren op de wanden en nét even iets anders dan standaard.
Inge zag het geheel goed en heeft ons een interieur en stylingsadvies gegeven.
Wij zijn blij met de warmte en rust die er weer voor ons gecreëerd is.
Wij kunnen Inge zeker aanbevelen, denkt goed met je mee!

Bedankt voor je mooie review. En nu lekker genieten van jullie mooie woonkamer 🙂

by Leen en Jasmien on Styling & Trends
inrichting

Dank Inge dat je ons zo fantastisch hebt geholpen met de nieuwe inrichting van onze flatwoning. Wij wilden zelf een complete nieuwe inrichting en hebben daarbij jou hulp gevraagd om ons advies te geven. Bij binnenkomst had je gelijk al een groot aantal ideeën en adviezen waardoor onze woonkamer zo veel groter is geworden. De kleuren van de muurverf was voor ons wel gewaagd, maar het is nu fantastisch.
We zijn heel erg blij dat je ons hebt geholpen en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Wij willen niet meer het huis uit. We genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
Wij zullen jou bij iedereen aanraden.

Bedankt voor de mooie review maar ook voor het vertrouwen. Jullie durfde het aan de kleuren toe te passen met als resultaat gezellig en sfeervol geheel. Geniet van jullie mooie appartement.

by Ron en Pamela van Oosten on Styling & Trends
Interieur

Zo ontzettend blij met de styling van onze nieuwe woonkamer! Zoveel creativiteit, rust en warmte is er gecreëerd, dat hadden wij zelf nooit kunnen bedenken. Alles klopt en sluit op elkaar aan. Een echte aanrader! Bedankt Styling & Trends (Inge)

Bedankt voor de review en veel geluk in jullie nieuwe huis.

by E van de Dood on Styling & Trends
Styling

We zitten net in ons nieuwe huis. Dankzij Inge genieten we van onze prachtige inrichting, Die helemaal naar ons zin is, met de mooie bij elkaar uitgezochte meubels en de warme kleuren op de wanden qua verf en behang.
Alles past perfect bij elkaar. Inge bedankt en wij kunnen je alleen maar aanbevelen voor een ieder ander.
Groeten Henk en Ellen

Bedankt voor jullie lieve review. Geniet van jullie mooie huis

by Ronald en Annet on Styling & Trends
Interieurplan

Inge heeft ons een compleet pakket geleverd bestaande uit een inrichtingsplan, een verlichtingsplan en een kleuradvies. We hebben het plan niet helemaal overgenomen, maar zij heeft ons ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op gekomen zouden zijn. Inge heeft daarbij rekening gehouden met stijlvoorkeur van ons beiden. Wat wij zeer hebben gewaardeerd, is dat we Inge tijdens en na de verbouwing nog steeds om advies konden vragen over bv kleurgebruik, gordijnen.
Wij hebben heel fijn en constructief met Inge samengewerkt en bevelen haar zeker aan bij anderen voor interieuradvies.

Groeten, Ronald en Annet

Bedankt voor jullie mooie review. En de aanbeveling bij anderen. Ik kom zeker nog een keer langs om het eindresultaat te bewonderen.

by Caroline on Styling & Trends
woonkamer en slaapkamers

Via internet op de website van Inge terecht gekomen. We zijn blij met haar interieur advies en helemaal met de fijne adviezen ten tijde van de realisatie. De communicatie met haar verloopt heel snel en makkelijk! Heel erg fijn! Mede dankzij haar goede adviezen wonen wij met veel zin in ons nieuwe huis.

Groetjes Caroline

by Peter en Marianne on Styling & Trends
nieuwbouw woning Maassluis

Inge heeft een verrassend ontwerp gemaakt met mooie kleuren en meubels. Tijdens de uitvoering is ze altijd bereid om vragen te beantwoorden en eventueel nieuwe voorstellen te doen.
Wij zijn heel blij over het eindresultaat. Inmiddels hebben we haar al bij meerdere mensen aanbevolen.
Marianne en Peter

Bedankt voor de mooie review en uiteraard ook voor de aanbevelingen bij anderen. Ik kom snel lang om het resultaat te bewonderen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»