Recensies

Om u een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kunt u hieronder recensies lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als u uw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 23 reviews
by E van de Dood on Styling & Trends
Styling

We zitten net in ons nieuwe huis. Dankzij Inge genieten we van onze prachtige inrichting, Die helemaal naar ons zin is, met de mooie bij elkaar uitgezochte meubels en de warme kleuren op de wanden qua verf en behang.
Alles past perfect bij elkaar. Inge bedankt en wij kunnen je alleen maar aanbevelen voor een ieder ander.
Groeten Henk en Ellen

Bedankt voor jullie lieve review. Geniet van jullie mooie huis

by Ronald en Annet on Styling & Trends
Interieurplan

Inge heeft ons een compleet pakket geleverd bestaande uit een inrichtingsplan, een verlichtingsplan en een kleuradvies. We hebben het plan niet helemaal overgenomen, maar zij heeft ons ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op gekomen zouden zijn. Inge heeft daarbij rekening gehouden met stijlvoorkeur van ons beiden. Wat wij zeer hebben gewaardeerd, is dat we Inge tijdens en na de verbouwing nog steeds om advies konden vragen over bv kleurgebruik, gordijnen.
Wij hebben heel fijn en constructief met Inge samengewerkt en bevelen haar zeker aan bij anderen voor interieuradvies.

Groeten, Ronald en Annet

Bedankt voor jullie mooie review. En de aanbeveling bij anderen. Ik kom zeker nog een keer langs om het eindresultaat te bewonderen.

by Caroline on Styling & Trends
woonkamer en slaapkamers

Via internet op de website van Inge terecht gekomen. We zijn blij met haar interieur advies en helemaal met de fijne adviezen ten tijde van de realisatie. De communicatie met haar verloopt heel snel en makkelijk! Heel erg fijn! Mede dankzij haar goede adviezen wonen wij met veel zin in ons nieuwe huis.

Groetjes Caroline

by Peter en Marianne on Styling & Trends
nieuwbouw woning Maassluis

Inge heeft een verrassend ontwerp gemaakt met mooie kleuren en meubels. Tijdens de uitvoering is ze altijd bereid om vragen te beantwoorden en eventueel nieuwe voorstellen te doen.
Wij zijn heel blij over het eindresultaat. Inmiddels hebben we haar al bij meerdere mensen aanbevolen.
Marianne en Peter

Bedankt voor de mooie review en uiteraard ook voor de aanbevelingen bij anderen. Ik kom snel lang om het resultaat te bewonderen.

by John& Tessa on Styling & Trends
interieurontwerp

Via vrienden zijn we bij Inge terecht gekomen. We moesten in een vroeg stadium voor ons nieuwbouwhuis de lichtpunten bepalen waar we zelf niet uit kwamen. Daarom hebben we Inge ingeschakeld om mee te denken over de indeling en lichtadvies. Blij dat we Inge hebben ingeschakeld. Nogmaals bedankt voor je creativiteit!

by Mischa en Jessica on Styling & Trends
Interieuradvies

Tijdens het maken van verbouwplannen voor onze woonkamer vonden wij het lastig om de juiste kleuren te bepalen. Hierdoor hebben wij de hulp van Inge ingeschakeld. Zij kwam met een verrassend advies met betrekking tot de kleur en indeling. Oplossingen waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. De verbouwing gaan wij nu op korte termijn uitvoeren, geheel naar het idee van Inge.

Bedankt voor de mooie review. Het gaat echt heel mooi worden!

by marian koot on Styling & Trends
kleuradvies

Soms weet je het even niet meer in je eigen huis en vind je het fijn als iemand meekijkt. Inge kwam binnen en zag gelijk wat ik bedoelde. Ze kwam met een kleuradvies wat ik gelijk erg mooi vond. Het waren "mijn"kleuren maar ik durfde het misschien wel niet. Bedankt voor het zetje Inge. Wij kunnen weer genieten in ons huis.

by Ilse on Styling & Trends
Kleuradvies

Nogmaals bedankt voor de mooie kleuren en tips . Voor ons waardevolle tips waar we mee aan de slag kunnen.

by Marcel & Silvia on Styling & Trends
Interieurontwerp

Voor de inrichting van onze benedenverdieping na een flinke verbouwing, hebben we de hulp van Inge ingeschakeld. Inge heeft goed gekeken en geluisterd naar onze wensen en een compleet plan en moodboard gemaakt. De tijd tussen plan en uitvoering stond Inge altijd klaar als we even iets wilde toetsen of er wijzigingen waren. De samenwerking was heel prettig en ongedwongen. We zijn heel blij met het eindresultaat en de originele elementen die Inge ons voorgesteld heeft. Het zijn juist die kleine dingen die het tot een mooi en kloppend geheel maken! We kunnen de diensten van Inge van harte aanbevelen!

Bedankt voor de mooie review. En wat is het eindresultaat prachtig geworden! Veel geluk ermee

by Tamara & Dennis on Styling & Trends
Styling & Trends

Begin laatste kwartaal 2019 wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Een indeling maken, met kleuren en licht aan de slag en dat ook nog op elkaar afgestemd vanaf een plattegrond is een hele uitdaging. Voor Inge niet! Zij kwam met een mooi plan met daarin onze wensen verwerkt. Gaandeweg het proces hebben wij een enkele andere keuze gemaakt en ook daar bleef Inge bij betrokken. Ze leverde nieuwe input, we zijn nog een keer gaan zitten en hebben het plaatje compleet gemaakt. Wij kunnen niet wachten om straks te mogen genieten van de begane verdieping.

Bedankt voor jullie mooie review

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»