Reviews

Om jou een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kun je hieronder reviews lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als jij jouw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 55 reviews
 by Monique van Luijk
Interieurontwerp

Inge had 2 ontwerpen voor ons gemaakt voor de woonkamer met open keuken. Het doel was meer licht en geen witte muren meer. Over 1 ontwerp waren we gelijk enthousiast, die moest het worden. Ongeveer een jaar later hebben verbouwd en 2 extra ramen met uitzicht op de tuin van plafond tot vloer laten plaatsen. Ook hebben we ons precies aan het kleurenplaten van Inge gehouden, inclusief blikvanger op de muur. Met het resultaat zijn we super blij. Het is nog lichter, mooier en warmer geworden dan we hadden gehoopt

 by Peter de Boer
Interieurontwerp & realisatie kantoor

Afgelopen maanden hebben we heel fijn samengewerkt met Inge van Stylingentrends. Voor ons kantoor in Bergschenhoek wilde we een oud en gedateerd restaurant omtoveren tot een fijn en modern kantoor. Inge heeft een ontwerp gemaakt waar wij unaniem heel enthousiast over waren (maar daar stopte de inzet van Inge niet mee). Ze was het hele traject beschikbaar om te ondersteunen bij het hele proces, heeft ons geholpen met alle vragen die ontstonden tijdens de verbouwing en hield daarbij het ontwerp goed voor ogen. Inge is heel actief, erg betrokken en is altijd bereid om mee te denken. Het resultaat is echt verbluffend mooi geworden en Inge haar aanpak daarin was creatief en heel verrassend. Echt een aanrader als je een modern en fris kantoor wil, moet je Inge inschakelen.Peter de Boer

CINX

Bedankt voor het mooie compliment. Het was een een super leuk project om te doen. Het was ook erg fijn om met jullie samen te werken. En het resultaat is zo mooi geworden!!

 by Mike van der Houwen
Interieurontwerp woonkamer

Zonder Inge hadden we dit resultaat nooit kunnen realiseren! Voor onze vorige woning heeft Inge een interieurplan gemaakt en ook voor onze nieuwe woning wilde we dit Inge heel graag weer laten doen. De hele benedenverdieping werd aangepakt. Om hier een mooi geheel van te maken waarin wij ons als gezin écht thuis voelen, hadden we Inge nodig. Zij heeft een prachtig plan gemaakt; van vloer tot wand/tv-meubel en van gordijnen tot verfkleur. Naast de meubellijst en kleurcodes kregen wij ook van alles staaltjes mee. Vragen tussendoor beantwoordt Inge heel snel en dat is fijn, want dan konden wij weer snel verder. Wij voelen ons zó thuis in ons nieuwe interieur. En altijd als iemand een compliment geeft over de inrichting en kleurencombinatie vertellen wij over Inge!

 by Hans Fioole
nieuw interieur voor onze woonkamer

We wilde een totaal ander woonkamer en kwamen er zelf niet uit.

Via de referenties op de site van styling trends, hebben we contact gelegd met Inge.

Na ons kennismakingsgesprek aan huis, volgde al vrij snel een super gaaf voorstel.Hierbij zou er een scheidingswand in de woonkamer geplaatst worden. Wel heel gewaagd want je denkt dat het kleiner wordt, maar dat was totaal niet zo. De wand is deels transparant waardoor er een knusse eethoek en zithoek zijn gecreëerd.We hebben ons ook laten adviseren voor de meubels en complete inrichting. Het was super om met dit lijstje te gaan shoppen.Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zullen er nog jaren van genieten.

 by M. Linterman
Flitsbezoek

Na een grote verbouwing van de benedenverdieping wilden wij ons interieur een nieuwe look geven maar zelf kwamen we er niet goed uit wat betreft kleuren en styling.

We hebben contact opgenomen met Inge en gevraagd om een flitsbezoek aan huis. Van te voren via de mail enkele voorbeelden opgestuurd van wat we zelf aan ideeën hadden.

Tijdens het flitsbezoek had Inge een groot assortiment aan kleurenstalen, stoffen en behang mee. Samen hebben we gekeken wat paste bij de kleuren van de keuken en onze wensen en ideeën.

Zij kwam met een fantastisch idee voor de lange muur in de keuken. Daar hangen nu twee mooie grote fotodoeken met zelfgemaakt foto's uit Schotland. Hier waren we zelf nooit opgekomen.

Ook kwam ze met het idee om de oude teakkast te verven zodat deze weer bij de nieuwe kleuren en de nieuwe interieurstijl zou passen. Van 1 muur in de woonkamer konden we een eyecatcher maken met een mooi opvallend behang.

We hebben al haar tips en adviezen overgenomen en hebben nu een woonkamer waarbij alles klopt aan styling en kleuren en genieten volop van ons nieuwe interieur.

Inge ontzettend bedankt voor je adviezen en tips, het is iedere dag heerlijk thuis komen nu!

Bedankt voor de mooie review. En wat was het leuk om elke keer een foto te ontvangen als jullie weer iets hadden uitgevoerd. Geniet van jullie mooie huis

 by Ellen
Interieuradvies

Bij het verhuizen naar een grotere woning kwamen we er zelf niet uit wat we wilden qua kleuren, meubels en inrichting van onze woonkamer + vide. Inge heeft ons hierbij perfect geholpen! Wij hebben haar enkele plaatjes laten zien wat wij mooi vinden en op basis hiervan heeft Inge een prachtig plan gemaakt met ideeën die we zelf nooit hadden kunnen bedenken! Wij zijn heel erg blij dat we Inge hebben ingeschakeld.

 by Henny en Ab
Totaal Interieurplan

Na ruim 40 jaar in een eengezinswoning met drie verdiepingen gewoond te hebben, was het hoog tijd gezien onze leeftijd naar een appartement te verhuizen. Het was de gelegenheid om eens qua interieur andere keuzes te maken dan we gewend waren. We konden hierbij wel wat hulp gebruiken. Na wat googelen kwamen we uit bij de mooie website van Inge Jongste.

Tijdens het flitsadvies bij ons thuis werden we zo enthousiast dat we uiteindelijk voor het Totale Interieurplan gingen.

Het resultaat dat Inge ons na enige tijd presenteerde, beviel ons dusdanig dat we er de zelfde dag nog op uittrokken om haar ideeën van het Interieurplan te realiseren.

Nu we naar ons nieuwe appartement zijn verhuisd, zijn we blij met de adviezen die we van Inge hebben gekregen. We verblijven thans in een woning, waar we nooit zelf bij het gerealiseerde interieur zouden zijn uitgekomen, maar die ons prima bevalt.

Met dank aan Inge van Stylingentrends.

Bedankt voor jullie mooie review. Heel veel geluk toegewenst in jullie mooie appartement. Het was erg leuk om in het echt te bewonderen.

 by Marigela en Ronald
Flitsadvies aan huis

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we Inge van te voren gevraagd om mee te denken over een aantal zaken zoals kleuren, indeling, verlichting en meer. Al snel had Inge een mooie plattegrond geschetst welke direct de basis vormde voor onze woon/eetkamer en keuken.

Wij wisten zelf vrij weinig van kleuren, dus heeft Inge ons hier een voorstel in gedaan. Daarnaast had Inge het idee om met een room-divider de woonkamer van de eetkamer te scheiden, en tegen de room-divider een hoekbank te plaatsen. Achter de hoekbank een mooi structuurbehang. Dit hadden wij zelf nooit kunnen verzinnen.

Verder dacht Inge mee over de akoestiek en de verlichting. We waren zo blij dat aan de hand van de plattegrond met nieuwe meubels ingetekend, de inbouwspotjes direct goed geplekt konden worden. Achteraf had we ook dit nooit zelf kunnen verzinnen.

Als puntje op de ‘i’ heeft Inge wat decoratie klaargezet bij Otak (nu Cozy Homes) om het af te maken. Hiermee voelt ons huis warm en als één geheel. Eigenlijk doet dit verhaaltje Inge tekort, omdat ze zoveel meer zaken heeft geregeld.

Inge, hartstikke bedankt!

Tijdens het flitsadvies aan huis hebben we veel besproken en jullie hebben alles uitgevoerd met als resultaat dat jullie een mooi fijn huis hebben gekregen. Het was ook erg leuk om in het echt te bekijken. Geniet van jullie mooie huis!

 by N de Lange
Advies

De benedenverdieping moest nodig verbouwd worden maar welke kleuren? Zelf kwamen wij er niet uit. Kleuradvies bij Inge gevraagd. Wat zijn we fijn geholpen.Kleuren uiteindelijk geworden waar we zelf totaal niet aangedacht hadden. Ook op advies van Inge kastdeur meegeverfd in zelfde kleur. Resultaat is echt super mooi geworden. Ze dacht ook verder mee en op advies een prachtig groot wandkleed aangeschaft. Dit hadden we zelf nooit bedacht. Na het advies konden we nog steeds terecht bij Inge voor keuze gordijnen bv. Inge is een topper . Nogmaals dank voor je hulp en advies.

 by Boelo en Ineke
Intrieurplan

Na 22 jaar wonen in een fijne ruime eengezinswoning waren wij (ruim 65+) toe om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

De kinderen waren allang de deur uit en voor ons tweeën was de woning met 3 woonlagen te groot en vergte veel onderhoud. Wij kochten een levensloopbestendige nieuwbouwwoning.

Om onze nieuwe woning in te richten hebben wij zelf geprobeerd deze zelf in te richten. Wij vonden het moeilijk en hebben gezocht naar een website voor advies qua interieur styling.

Zodoende kwamen wij bij Inge Jongste uit die op haar stylingentrends voor ons heel goed overkwam.

Na een intake gesprek bij ons thuis heeft zij heel goed onze wensen wat wel en niet en haar eigen ideeën meegenomen in een intrieur adviesplan. Meubels in de vorm van bankstel, fauteuil, eettafel met stoelen, bijzettafels, vloerkleed, dressoirmeubel met elektrische sfeerhaard. Ook wandkleuren en raambekleding. Een verlichtingsplan was ook onze wens. Inge kwam met een geweldig uitgewerkt intrieurplan met items in de vorm van tekeningen en voorbeelden waar het te tekoop is. Ook stalen van stoel/bankbekleding, raamdecoratie en muurverf/behang ontbraken niet.

Wij waren gelijk enthousiast van haar uitgewerkt intrieurplan.

Inge heeft ons fantastisch begeleid van begin tot eind inrichting. Na dat wij na de verhuizing en haar intrieurplan hebben uitgevoerd heeft Inge een bezoek gebracht aan ons nieuwe woning.

Inge heeft nog wat kleine adviesjes gegeven.

Wij zijn enorm blij met ons nieuwehuis en Inge heeft door haar professionele aanpak en kundigheid ons interieur tot een prachtig topniveau gebracht.

Wij raden Inge Jongste voor advies bij iedereen voor haar deskundigheid aan.

Inge heel erg bedankt!

Boelo en Ineke.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»