Reviews

Om jou een beter beeld te geven van het werk wat wij leveren, kun je hieronder reviews lezen van klanten waar wij het interieur voor hebben mogen verzorgen.

Wij waarderen het als jij jouw ervaring deelt met ons!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Styling & Trends
Average rating:  
 37 reviews
by Lisa on Styling & Trends
Interieurplan

Na onze verhuizing waarbij we de woning zelf deels met nieuwe en deels oude meubelen hadden ingericht bleek het geheel helaas kil over te komen. Omdat we zelf niet goed wisten hoe het dan wel in te richten hebben we Inge ingeschakeld.Inge heeft een fantastisch interieurplan voor ons opgesteld waarin de beoogde, warmere sfeer heel goed is gerealiseerd. Ze wist onze ideeën precies te vertalen naar een concrete lijst met aan te schaffen meubels, accessoires etc. Wat ook heel handig was is dat Inge ons voorzien heeft van bijbehorende stalen. Zeker in coronatijd was dit een echte must omdat alle winkels gesloten waren.We zijn momenteel stapje voor stapje het plan aan het uitwerken en zien de woning transformeren tot wat we voor ogen hadden. Vooral de muurkleur keuze is geweldig. Precies passend bij de meubelen in het plan en ook bij enkele meubelstukken die we behouden. Ik kan niet wachten tot alles binnen is en het plaatje compleet is!Al met al dus zeer tevreden!

Bedankt voor je mooi review en heel veel geluk toegewenst.

by Peter Heemskerk on Styling & Trends
Stylingset woon- eetkamer

Aan de ene kant mocht Inge haar gang gaan. Totale vernieuwing omdat ik met pensioen ga en vanwege Corona, dat ik waarschijnlijk veel thuis zal zijn.

Ga er maar aan staan, veel ramen, een harmonikaschuifpui, alles open. Het lijkt een luxe. De kleuren die Inge uitgezocht heeft zijn bewerkt groen, die van de openbaar doorloopt naar de eetkamer ernaast. De rest van de muren gebroken wit. De Tv met meubel plaatst zij naast de openhaard, de kleur loopt door.

Een bijna vierkant kleed met het grijsbruine bankstel met goudkleurige poef en bijzettafel. Een heuse opaatjes zit heerlijk en is toch modern, maar zit heerlijk.

Een rond kleed bij onze schuifpui. We kijken nu veel meer de vrije ruimte in. Het is ons knusse koffiehoekje geworden.

In de eetkamer een giga tafel waar we met de kleinkinderen naar hartelust kunnen knutselen en eten.

De verlichting leek in eerste instantie wat te geel, maar zetten we alles aan is het een compleet plaatje.

Heel belangrijk bleek een kleine lamp naast een kast in een hoek te zijn. Deze hoek wordt nu vanzelf bij de kamer getrokken en verbind daarmee veel natuurlijker de eetkamer.. wij zijn zeer blij met de oplossing van Inge. We hebben er dan ook niet te lang mee gewacht, maar zijn direct aan de slag gegaan. Complimenten ook voor de meubelleverancier. De jongens controleren goed op gebreken.

Inge bedankt, Simone en Peter

by Robin van Buren on Styling & Trends
interieurontwerp

Ik heb een mooi styladvies gekregen van Inge. Ze heeft feeling met de wensen van de klant en weet goed verschillende smaken te combineren. Ze geeft een advies met lef en helemaal uniek. Superblij met haar advies!

by Michel en Miranda Burger on Styling & Trends
Advies indeling en styling

We zijn echt ontzettend blij met het resultaat van de grote verbouwing die we hebben gedaan. We zagen er als een berg tegen op, maar dankzij de goede adviezen van Inge is het een mooi geheel geworden. Qua kleuren past het goed bij elkaar en straalt het warmte en rust uit, door de andere indeling lijkt de huiskamer een stuk ruimer. Inge heeft goed geluisterd naar onze wensen, maar ons ook uitgedaagd om een aantal gewaagdere keuzes te maken, bijvoorbeeld bijzondere lampen, een muurtje behangen met een stoer behang dat we zelf niet zouden hebben gevonden of bedacht. Inge heeft ons geadviseerd een mooi wandmeubel te laten maken waar de tv boven hangt, maar dat ook gebruikt wordt als bank voor de eettafel. Op de bank hebben we kussens met een stof die we niet snel zouden kiezen, maar het staat super bij het donkerblauw van de keuken. Dat had Inge heel goed gezien.
Inge heeft meegedacht met het kleurgebruik, de indeling, het lichtplan, ze had ook een aantal goede tips voor de verbouwing waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn samen op stap geweest voor meubels en accessoires en Inge ziet heel goed wat mooi bij elkaar past. Als wij iets niet mooi vonden, ging ze op zoek naar iets wat wel in de smaak viel.
We zouden iedereen die iets wil aanpassen in huis aanraden om Inge in te schakelen. Ze heeft kennis van zaken en heel goede ideeën.
Inge, super bedankt dat je van ons huis een echt thuis hebt weten te maken.
Michel en Miranda

by Marleen on Styling & Trends
Nieuwe inrichting woonkamer

Afgelopen zomer hadden we het idee opgevat om eindelijk onze woonkamer aan te pakken. Muren moesten gesloopt en de indeling helemaal omgegooid. Maar wat zou de beste indeling zijn? Inge gevonden via Internet. Zij heeft een mooi ontwerp gemaakt van de nieuwe indeling. Ook de kleuren, het lichtplan en zelfs de meubels heeft zij voor ons uitgezocht en in een mooi boek vormgegeven. Dat gaf al veel voorpret! Nu eindelijk is het eindresultaat er en het is minstens zo mooi geworden als we hadden gehoopt!
Inge heeft ons gedurende het hele traject bijgestaan, is zeer betrokken en antwoord direct (zelfs in het weekend :-)). Echt een aanrader om Inge je te laten helpen bij je verbouwing, of bijv. alleen kleuradvies!

by sara on Styling & Trends

Met eigen ogen gezien hoe Inge de woonkamer van onze buren heeft omgetoverd tot een plek waar iedereen van droomt.
Na onze verbouwing zat ik met de handen in het haar wat te doen met de kleuren in ons eigen klushuis. Ik heb Inge buiten aangesproken en ze maakte direct tijd voor mij omdat er wat haast bij zat wat betreft de schilder. Wat een service! Met alle spullen stond ze zo bij ons in huis en hebben we op gepaste afstand eindelijk de kleuren gevonden voor in ons huis en welke de juiste match waren bij onze bank en de rest van de meubels. De verf zit er nog niet op, maar ik ben nu al helemaal gelukkig met het plan.

Voor de inrichting zal ik haar dan ook zeker nog gaan contacten.

by Joyce Zuiderwijk on Styling & Trends
interieuradvies

Via vrienden van ons zijn wij in contact gekomen met Inge. Afgelopen zomer kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis, een bestaande woning in Nootdorp. Omdat de inrichting van deze woning niet helemaal onze smaak was en er veel verbouwd moest worden, konden wij hier wel wat hulp bij gebruiken. Omdat Inge voor onze vrienden een heel mooi interieurplan had gemaakt, waren wij heel blij dat ze dit ook voor ons kon doen, zo vlak voor haar vakantie. Tijdens het eerste gesprek was het Inge's idee om de keuken ergens anders te plaatsen dan wij eigenlijk voor ogen hadden. We zijn heel blij met de indeling die wij nu hebben! Inge heeft voor onze keuken, woonkamer en eetgedeelte een gaaf interieurplan gemaakt met mooie kleurcombinaties en materialen. Inge is altijd bereikbaar voor vragen en reageert snel, wat heel fijn is. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen en zal haar zeker bellen als ik weer advies nodig heb! Bedankt, Inge!

by Maykel Swaans on Styling & Trends
interieur en kleuradvies

Je kent het wel, iets anders willen met je interieur en je kleurenpallet in je woonkamer, maar het eigenlijk gewoon niet durven. Heel internet afspeuren, tot diep in de nacht Pinterest checken, maar nog steeds geen keuzes durven te maken. In ons geval loop je dan via wat online omwegen Inge tegen het lijf. Door de huidige COVID 19 regelgeving en de grote afstand, wij wonen in Tilburg, stelt Inge voor om alles samen op afstand te doen. Tekening van de woonkamer maken, afmetingen erbij en wat foto's doorsturen via Whatsapp. Het eindresultaat is echt boven verwachting. Het weer verliefd op je huis principe zeg maar. Ik ga geen enkele klus in huis meer doen zonder eerste Inge te raadplegen. Inge geeft je precies het zetje, en vertrouwen, dat je nodig hebt om het eens iets anders te doen. Ik kan het advies van Inge iedereen aanraden. En dus ook op afstand 🙂

by Maria Borger on Styling & Trends
Interieuradvies

Bij goede vrienden van ons hebben we al kennis gemaakt met het stylingadvies van Inge en gezien dat dat heel mooi uitpakte. Voor ons was het dan ook een logisch gevolg dat wij een beroep op haar creativiteit gingen doen toen wij de verbouwplannen van ons huis uit gingen voeren. Inge heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft goed begrepen wat wij mooi vinden en wat absoluut niet. Daarnaast hadden we haar meegegeven dat ze best wel "out of the box" mocht denken en dat heeft ze in ons geval dan ook gedaan.

Het resultaat is een prachtig warme en rustige woonkamer, met een aantal eyecatchers en kleuren die wij zelf nooit hadden aangedurfd, maar die zo mooi uitgepakt hebben. Het totale plaatje klopt gewoon! Alleen daarom al is het een must om een keer het stylingadvies van Inge te vragen: ze komt met verrassende ideeën, zonder hierbij de warmte en rust in huis te verliezen. Advies van Inge is dus echt een aanrader, ook wat betreft de after care is Inge altijd bereid om nog even met je mee te denken als je vastloopt met de laatste woonaccessoires bijvoorbeeld.
Wij genieten iedere dag van het thuiskomen! Inge, ontzettend bedankt!

Bedankt voor jullie mooie review!

by Linda Maat on Styling & Trends
Stylingadvies aan huis

Twee jaar geleden heeft Inge ons geholpen met kleuradvies voor de woonkamer/eetkamer. We waren daar zo enthousiast over dat we haar nu weer gevraagd hebben voor de volgende ruimtes. De kleuren zijn elke keer spot-on, terwijl we ze zelf nooit geselecteerd zouden hebben. Ze luistert heel goed naar wat je wel en niet mooi vind en komt vervolgens met het perfecte antwoord. Ook haar advies voor verlichting, gordijnen en behang was heel geslaagd. We kunnen met haar advies zelf weer lekker verder aan de slag in huis. En zodra we weer ergens vastlopen of haar advies kunnen gebruiken, dan zal ik niet aarzelen om haar weer te vragen. Ik kan het iedereen aanraden om Inge’s advies in te roepen als je weer 6 kleurstaaltjes op je muur hebt zitten en er toch niet uitkomt.

Wat was het leuk om het resultaat te zien van twee jaar geleden. En uiteraard het vertrouwen dat ik jullie weer mocht helpen. Succes met verven/klussen

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»