Woontrend 2022 Urban’s 90’s en hoe pas je het toe.

Een woontrend van 2022 is de Urban’s 90’s en staat voor kleurrijk, stoer en
nostalgisch, want de naam verklapt het al. Een trend wat terug is gekomen uit de jaren 90. De tijd waar felle neon en andere felle kleuren centraal stonden, minrokjes, wijde broeken en naveltruitjes. En deze trend zie je terug in de mode maar ook zeker in het interieur. Het mag weer kleurrijk en opvallende prints.

Terug naar toen met een twist

De trend Urban 90’s heeft kenmerken van de jaren 90 maar heeft wel anno 2022 zijn eigen toevoegingen zoals het werken met stoere en ruige materialen zoals beton en staal in combinatie met de felle neon kleuren.
Zo is de trend urban 90’s ontstaan een knipoog naar het verleden met de extra toevoegingen denk je terug naar de jaren 90 maar duidelijk met een eigen twist eraan. Hoe opvallender, hoe beter!

Wil je knallen in je interieur?

Afhankelijk waar je van houdt kan je deze trend toepassen in je interieur.
Als je wilt knallen in je interieur kan je je helemaal uitleven met kleur, prints en structuren. Denk aan bijvoorbeeld aan een bank met een opvallende stof aangevuld met kussens met meerdere knalkleuren gecombineerd met grafische prints wat aansluit bij het kleurenpalet.
Een eettafel met een betonblad met neon stoelen eraan met daarboven een stoere lamp maakt het geheel af.

Hou je meer van rust en toch toepassen in je interieur?

Hou je meer van rust in je interieur en wil je toch deze trend toepassen. Kies dan voor een rustige basis bijvoorbeeld een bank in een neutrale kleur met een rustig vloerkleed. En voeg de trend urban 90’s toe dmv een kussen of een poster met neonkleuren en een opvallende print. Zo voeg je op een subtiele manier deze trend in je interieur.

Ik ben benieuwd wat jij van deze trend vindt. En kies je om te knallen of op een subtiele toe te passen? Past deze trend niet bij je lees mijn andere blogs zoals organische vormen of duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*