Woontrends 2019

Beurs Show up – Woontrends 2019

Ook nieuwsgierig naar de laatste woontrends van 2019?
Afgelopen maandag heb ik gezellig samen met paar collega stylisten een bezoek gebracht aan de beurs Show up. Het is altijd leuk om een beurs te bezoeken met anderen vakgenoten.

Show up is een beurs waar je kennis kunt maken met grote en kleine interieurmerken zoals Studio Henk, Hübsch maar ook heb ik kennisgemaakt met Kloq. Ik ben fan geworden van de klokken, je stelt ze zelf samen naar je eigen wensen. Je kunt de kleur van de klokken en de wijzers zelf bepalen en kiezen uit twee maten. Erg leuk zo creëer je je eigen klok, passend bij jouw interieur.

Het was in ieder geval een beurs waardoor je sowieso vol inspiratie naar huis gaat.
Ook de aankomende woontrends van 2019 kan je op deze beurs goed ontdekken, bijvoorbeeld door de lezingen bij te wonen. Een paar zal ik in deze blog verklappen.

Woontrends 2019

Groen, groen en nog eens groen. Afgelopen jaar was de kleur groen al in op komst, maar in 2019 is dat echt de kleur!! Onlangs schreef ik al een blog hoe je met planten meer groen in huis kunt krijgen.
Voor 2019 gaat het niet om de vergrijsde groentinten zoals Early dew van Flexa maar echte, mooie, diepe groene kleuren.

Mocht je niet van groen houden, geen probleem! Pasteltinten zie je ook nog in 2019 zoals oud roze, blauw en mooie warme kleuren rood. Naar verwachting gaat ook bruin helemaal terugkomen in het interieur. Onlangs heeft Flexa kleur 2019 bekend gemaakt en dat was ook een bruin tint. Hier meer over in een volgende blog.

Afgelopen jaar zag je goud steeds meer terugkomen in het interieur en ook dat is in 2019 volop terug te vinden. Verwachting is wel dat de kleur goud in 2020 vervangen gaat worden door de kleur zilver. Maar in 2019 kun je dus nog volop genieten van de warme metaalkleuren zoals goud, brons en uiteraard zwart. Andere materialen die je terugziet in het interieur zijn marmer maar ook velvet en velours zijn ook nog helemaal hot.

Trends zijn leuk maar staar je er niet te blind op! Gebruik het ter inspiratie. Het gaat er tenslotte om wat jezelf mooi vindt. Pak er uit wat je aanspreekt, tenslotte ben jij degene die in je huis woont 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*