Stylingadvies binnenkijker

Stylingadvies aan huis Vlaardingen

Nieuwsgierig over hoe het effect van een stylingadvies aan huis?
Laat me je meenemen in een interieuradvies voor een echtpaar uit Vlaardingen waar ik onlangs ben geweest. De vraag was of ik langs wilde komen om mee te denken met de inrichting en de kleuren van de woonkamer. Ze hadden een nieuwe vloer gekocht en ze waren hard op weg om nieuwe meubelen aan te schaffen. Ze vonden het moeilijk welke kleuren ze verder konden toepassen.

Rust en ruimte creëren

Bij binnenkomst in een leuk appartement viel het me op dat er veel zware, donkere meubelen stonden. Verder stonden er ook heel veel kleine meubelen en accessoires en was de indeling ook niet erg praktisch. De wens was om rust en ruimte te creëren, maar wel met behoud van de relatief nieuwe bank. De opstelling van de meubelen maakte de ruimte echter kleiner. Na wat brainstormen, kwamen we uit op een opstelling en kleurgebruik waarmee de kamer rustiger en ruimtelijker zou maken. Met behoud van de gewenste meubels natuurlijk. Daarna konden ze zelf aan de slag om alles te realiseren.

Nieuwe uitnodiging voor advies

Na een tijdje belden ze me wederom, nu voor de slaapkamer, de logeerkamer en voor de laatste ‘puntjes op de i’ in de woonkamer. Tot mijn grote verbazing hadden ze alle tips al doorgevoerd. Er was een nieuwe vloer gelegd, de indeling was aangepast. Verder waren de nieuwe meubelen binnen en waren de muren in de nieuwe kleuren geverfd.
En wat fijn om te zien dat de kamer lichter, ruimtelijker en rustiger is geworden. Ook voor de slaapkamer en logeerkamer heb ik ze voorzien van advies. Ze hadden ondertussen zoveel vertrouwen gekregen in mijn stylingadvies dat ze voor de slaapkamer wel durfden te gaan voor donkere kleuren.

Eindresultaat na stylingadvies aan huis.

Niet lang daarna kreeg ik echter wederom een belletje. Maar ja, alle ruimtes waren al gedaan, dus ik werd wel nieuwsgierig. Maar de vraag was nu of ik langs wilde komen om het eindresultaat te bekijken. Ze waren namelijk zo ontzettend blij met alle aanpassingen dat ze het graag wilden laten zien. Uiteraard ben ik langs gegaan om het resultaat van het harde werken te bewonderen. En wat is het een heerlijk ruimtelijk en modern appartement geworden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor stylingadvies?
Neem een kijkje op mijn website of geef me vrijblijvend een belletje.
https://stylingentrends.nl/interieuradvies/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*