Planten zijn hot

planten

De trend: planten in huis

Vorig jaar begon de trend al in te zetten maar nu meer dan ooit te voren zien we planten terug in onze interieur.

Zelf ben ik een grote liever hebben van planten in het interieur. Het geeft de ruimte net even meer sfeer en leven.
Planten kan je in heel je huis terug laten komen. In mijn interieurontwerpen zal je dan ook altijd een aantal planten zien. Ik werk bijvoorbeeld dan ook graag met grote potten. Een stoer plant in zo’n grote pot zorgt voor een eyecather wat anders wellicht een saai hoekje zijn geweest.cactusplanten
Een plant in een sfeervolle pot in de gang bij binnenkomst zorgt gelijk voor een welkom gevoel.

Stylen met planten

Op dit moment zijn de cactussen en vetplantjes populair. Erg leuk om ze in een terracotta potje te zetten. Dan krijg je echt een puur en natuurlijke uitstraling.

Ben je juist op zoek naar potjes in vrolijke passende kleuren voor in je eigen interieur maar de juiste kleur kan je niet vinden? De terraccota potjes zijn ideaal om in elke gewenste kleur te schilderen.

Groepeer ze in verschillende maten bij elkaar voor een speelse uitstraling.

Decoratieladder met plantVoor een extra stoere, industrieel uitstraling plaats je ze in een metalen windlicht.

De plantenhangers zie je in de winkels overal hangen maar lastig om ze een plekje te geven als je liever niet wilt boren in het plafond of mag boren in het plafond 🙂

Dan is de decoratie ladder de ideale oplossing om hiervoor te gebruiken. De decoratie ladder is momenteel erg populair. De ladders zijn er in de diverse maten en kleuren leverbaar. Hang daar de leuke plantenhangers in verschillende maten aan zo creëer je een sfeervol hoekje. Tevens een ideale oplossing als je weinig plek hebt in huis maar wel graag planten wilt hebben in je interieur.

 

Geen groene vingers?

plantjes in de luchtHeb je geen groene vingers maar wil je graag planten in je interieur. De cactussen en vetplanten zoals eerder beschreven zijn zeer geschikt maar de ideale plantjes zijn de luchtplantjes. Deze plantjes hoeven niet in een pot met aarde waardoor je deze plantjes op creatieve manier terug kan laten komen in je interieur.
Er zijn dus veel leuke creatieve ideeën om planten toe te passen in je interieur ook als je weinig plek hebt in huis.

Ik ben benieuwd of jullie nog leuke ideeën hebben voor het toe passen van planten in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*