Stilte voor de Stylingstorm

interieuradvies

Mooie projecten

Het is even stil geweest met de blog, maar met goede redenen!
Afgelopen periode ben ik lekker bezig geweest met verschillende mooie projecten. Naast diverse interieurplannen voor particulieren zijn ook de opdrachten voor woningfotografie en verkoopstyling voor makelaars toegenomen. Het gaat weer goed in de woningmarkt.
Verder heb ik mooie flyers voor verkoopstyling en een leuke giftbox voor interieurstyling laten ontwerpen. Het heeft even tijd gekost om de perfecte flyer te krijgen maar het eindresultaat daar ben ik zo ontzettend blij mee. Nogmaals dank Marloes van Studio Sijm voor het eindresultaat!¬†Ieder zijn eigen vak ūüėČinterieurontwerp-1

Nieuwe idee√ęn

Ongetwijfeld hebben jullie ook wel eens gedacht waarom heeft een dag maar 24 uur…..
De tijd vliegt voorbij en dan kom ik regelmatig tijd te kort voor bijvoorbeeld het schrijven van blogs. Aangezien ik nu herstellende ben van een knieoperatie en verplicht rust moet nemen heb ik tijd om nieuwe idee√ęn uit te werken. En ik heb genoeg leuke idee√ęn! Dus¬†nu aan de slag om alles uit te werken.
Zo heb ik onlangs besloten om afscheid te nemen de woonparty’s bij de mensen thuis en de verkoop van ¬†mijn woonaccessoires. Daardoor¬†krijg ik meer tijd om meer tijd om me bezig te houden met de dingen waar mijn hart ligt. Zoals het interieuradvies, verkoopstyling en woningfotografie, maar ook met mijn gezin. Komende periode heb ik weer tijd gepland om op zoek te gaan naar nieuwe trends op het gebied van interieur, via deze blog deel ik mijn ervaringen.

Online interieurstyling

Tenslotte wordt er achter de schermen hard gewerkt om de website verder te verbeteren. Zo komen er binnenkort nieuwe online diensten in de webshop waaronder online interieuradvies, kleuradvies en  verkoopstyling. Ideaal als je weinig tijd of geen zin hebt om iemand te ontvangen maar wel hulp kunt gebruiken. Binnenkort hier meer over.

Dus gedaan met de stilte, de stylingstorm komt eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*