Win tijd, zoek ook hulp voor je interieur ….?

interieurontwerp

Ook zo druk….?

Ach jullie kennen het vast wel als iemand vraagt: “Hoe gaat het met je?”
“Ja goed, maar wel druk!” Ik hoor het mezelf steeds zeggen terwijl ik er eigenlijk een hekel aan heb, maar het is gelukkig wel de waarheid. Zelf leer ik steeds beter om balans te vinden en ervoor te zorgen dat ik vooral energie krijg uit de dingen die ik doe. Hoe kun jij met je tijd winnen als je met je interieur bezig bent?

Investeren in je interieur

Sinds we officieel uit de crisis zijn, durven mensen weer geld uit te geven. De één geeft het uit aan auto’s, electronica of vakanties. Maar een grote groep mensen, gebruiken de economische voorspoed om binnen- of buitenshuis de boel aan te pakken. De achtergrond van waaruit mensen dit doen, is echter wel duidelijk verschillend. De één schrijft zich in voor een nieuwbouwproject. In Westland en omgeving wordt weer flink gebouwd. Onder andere in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Poeldijk, Maassluis en Vlaardingen zijn er diverse nieuwbouwprojecten, van groot tot klein.
Daarnaast is er ook een groep mensen die gaan verhuizen naar een hun droomhuis in een bestaande wijk. Ook heb ik veel te maken met mensen die het eigenlijk prima naar hun zin hebben in hun huidige huis. Zij hebben echter de behoefte om de woning compleet anders in te inrichten.
Wat deze mensen echter gemeen hebben, is dat ze op een gestructureerde manier een nieuwe woonstijl willen en dus vanuit een totaal interieurplan willen werken. En dat betekent investeren, in geld maar ook in tijd.

Hulp van een interieur styliste

In het verleden heerste er nog wel eens een taboe op het inschakelen van een interieurontwerpster of interieurstylist. Dat is echter wel voorbij. Mensen zien het voordeel in van een frisse blik en merken dat ze met een moodboard en compleet interieurontwerp miskopen kunnen voorkomen. Daarnaast helpt het werken vanuit een integraal interieurplan om eenheid en rust te krijgen en geeft het richting aan de te kopen meubels en te gebruiken kleuren en materialen.
Het bespaart je ook nog eens een hoop tijd, doordat je meteen gericht de spullen voor je huis kunt uitzoeken.
Vast lekker want jij zult het ongetwijfeld ook druk hebben 😉

Interieur energie

Door de grote groep mensen die graag hun huidige interieur willen veranderen of hulp nodig hebben voor hun nieuwbouwhuis krijg ik heel veel leuke projecten en opdrachten. Ook ontmoet ik leuke en enthousiaste mensen. Ondanks de drukte geeft me dat veel energie. Alleen is het dan wel nodig om af en toe te doseren en nee te leren zeggen als iets niet past in de tijd. Het is blijft dus wel puzzelen met mijn tijd en zoeken naar een goede balans tussen werk en gezin. Door de drukte schiet het schrijven van blogs, plaatsen van social media etc erbij in. Maar als ik moet kiezen, ligt mijn hart bij het werken aan leuke interieur opdrachten, dat geeft mij energie. En oh ja, natuurlijk ook voldoende tijd voor mijn lieve gezin.

Herken jullie het probleem ook: “Puzzelen met je tijd en het zoeken van een goede balans van werk en gezin”?
Als je denkt dat je wel wat hulp kunt gebruiken met je interieur, aarzel niet om contact op te nemen.
Mocht je nog tips hebben hoe ik efficiënter mijn tijd kan benutten, dan hoor ik het ook graag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*