Interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis > 347,- euro
Loop jij vast met de indeling, het bepalen van de juiste maat meubelen? Twijfel je bij het kiezen van een kleur op de wand of het wel of niet toepassen van behang? Lukt het je simpelweg niet om je huis meer warmte en sfeervol te geven? Heb jij een aantal concrete vragen bij het aanpassen van jouw interieur? Kun jij wel wat hands-on advies en tips gebruiken? Dan is interieuradvies aan huis zeker iets voor jou.

Ik kom bij jou thuis met een auto vol stalen van raambekleding, vloerkleden, stofstalen en uiteraard verfstalen. Daarmee gaan we gelijk concreet aan de slag!
Zo krijg je direct antwoord op al jouw interieurvragen.

Om het uiterste uit het interieuradvies aan huis te halen, ontvang ik graag van tevoren een aantal foto’s van de ruimte en je doel/wensen. Dat kan simpelweg via de app. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen maar ook foto’s van interieurs, kleuren en meubels die jou aanspreken.

Wat je kunt verwachten:
Vooraf krijg je een mail om je goed voor te bereiden op het interieuradvies aan huis. We willen uiteraard het uiterste eruit halen

  • Interieuradvies bij jou thuis (max 2½ uur bij jou thuis)
  • Inspiratie, ideeën en advies voor jouw huis
  • Antwoord op al jouw interieurvragen
  • Een document met alle besproken punten

Hebben we meer tijd nodig? Dat is geen enkel probleem alleen elk volgend half uur bereken ik € 45,- incl. Btw

Deze prijs is gebaseerd op een afstand binnen 15 km vanaf ’s-Gravenzande voor daarboven geldt een vergoeding van € 1,- p/km.

Contact opnemen Whatsapp