Interieur workshops : moodboard, kleurplan, lichtplan en plattegrond

Interieur workshops

Wat was het een leuke dag! Zaterdag 3 februari was het de eerste dag van de serie interieur workshops.
Als je me jaren geleden had verteld dat ik ooit workshops zou geven voor een groep mensen dan had ik je voor gek verklaard. Vroeger vond ik het geven van een spreekbeurt op de middelbare school al doodeng. Dan kon ik nachten van te voren al niet slapen. Maar ondanks de faalangst had ik toch echt bedacht om verschillende workshops te gaan geven 🙂
Dus maar aan de slag gegaan om 4 verschillende workshops te ontwikkelen. Vanuit het idee dat er ook mensen zijn die het leuk vinden om hun eigen interieur te ontwerpen ipv dat ze mij inhuren. Met de workshops help ik deze mensen op weg om de goede keuzes te maken en gestructureerd tot een professioneel resultaat te komen.

4 workshops

Met behulp van mijn lieve man (hij heeft gelukkig veel ervaring in het ontwikkelen en geven van workshops) hebben we 4 leuke inspirerende interieur workshops ontwikkeld:
1) Moodboard : ontdek je eigen woonstijl
2) Kleurplan: ontdek welke kleur het beste bij je past en wat je met kleur kan bereiken
3) Lichtplan: ontdek hoe belangrijk een goed lichtplan effect heeft op je interieur
4) Plattegrond: ontwerp en teken zelf de indeling van je woonkamer

We waren een goed team en zelf enthousiast over de inhoud van de interieur workshops en het materiaal dat we gemaakt hadden. En toen was daar toch echt het moment op de eerste workshops te gaan geven! De eerste zaterdag stonden er maar liefst 3 workshops gepland op 1 dag; moodboard, kleurplan en lichtplan.

Inschrijvingen

De inschrijvingen via eventbrite en mail kwamen gelukkig binnen. Altijd spannend of er ook animo voor is.
Gelukkig kreeg ik een mooie hoeveelheid inschrijvingen, bij alle drie de workshops was er een leuke groep  deelnemers. Zo waren er twee stelletjes die gezellig samen kwamen en apart aan de slag om hun eigen stijl te ontdekken. Later gingen ze bekijken op welke manier ze de plannen konden samenvoegen om er één interieur van te maken. Ook wel spannend natuurlijk :-).
Verder waren er ook vriendinnen en deelnemers die alleen kwamen, zelfs iemand uit Gent. Stuk voor stuk leuke, gezellige maar vooral enthousiaste mensen. Ik had dan misschien vroeger nooit verwacht dat ik workshops zou gaan geven. Maar ik had ook nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om mijn ervaringen en kennis te delen met de deelnemers.
Het was een lange vermoeide dag maar ik ging vol energie terug naar huis.

 

Deelnemen

Vind je het ook leuk om één of meerdere interieur workshops te volgen?
De workshops worden gegeven in de woonwinkel Otak in s’-Gravenzande. Als je zelf met een groepje één of meerdere interieur workshops wilt volgen, dan zijn datum en locatie bespreekbaar.
Neem gerust vrijblijvend contact met vragen of om de meest passende workshops voor jou te bespreken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*