Histor trendkleur 2022 is bekend.

Terwijl we pas halverwege het jaar 2021 zitten komt Histor met de nieuwe trendkleur van 2022. Het is wellicht vrij vroeg maar het past wel in het seizoen, want het is een fris zomers kleurtje.
Histor heeft een mooie grijsgroene kleur uitgekozen en heeft de naam Olive sprig. De naam verwijst naar een olijfboompje wat al een zomers gevoel geeft. Ik moest even wennen aan sprig, want het lijkt net een tikfout šŸ˜‰

Waar staat deze kleur voor?

Histor heeft zich laten inspireren door de natuur. Na het vele binnen zitten gingen we erop uit en de natuur in. Met de nieuwe kleur Olive sprig halen we het natuurlijke gevoel naar binnen. De kleur heeft een positieve uitstraling en kan je mindset positief beĆÆnvloeden, omdat de kleur tevens vrede, harmonie een hoop uitstraalt. Ideaal bij het vele thuiswerken.

Hoe kan je de kleur toepassen in je interieur?

Olive sprig is een makkelijke kleur om toe te passen van slaapkamer, keuken tot kantoor. Maar de kleur is ook goed te combineren met andere kleuren omdat het een vergrijsde tint is. Hou je van landelijke stijl combineer het dan met een oud roze kleur. Bij een industriƫle stijl voeg je er bijvoorbeeld zwart aan toe. Waar deze kleur perfect bij past is de bohemian stijl. Qua materialen kunnen we ook alle kanten op bijvoorbeeld licht eiken, noten voor nog meer warmte . Voor de stoerdere look denk dan aan metalen deuren of betonlook vloer.
Voor meer romantiek voeg je goudkleurige kandelaars toe.

Wat vind ik van deze kleur?

Ik hou ervan! Ik ben zelf altijd al fan geweest van groen en vergrijsde tinten dus met de trendkleur van 2022 Olive sprig daar word ik wel happy van.
Het is een mooiere kleur dan de kleur van 2021 Transcend welke ik persoonlijk minder mooi vind.
Wil je nog meer informatie over deze trendkleur van 2022 neem dan een kijkje op de website van Histor

Beeld: Histor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*