Interieur workshops

De afgelopen tijd hebben jullie in mijn blogs mijn verbouwing kunnen volgen en ondertussen genieten wij enorm van onze compleet vernieuwde benedenetage. Zelf heb ik weer meer tijd om op pad te gaan en inspiratie op te doen, mooie projecten aan te nemen en ideeën uit te werken. Een van die ideeën is het opzetten van interieur workshops

Nieuwe ideeen

Al maanden loop ik met diverse plannetje voor nieuwe dingen, helaas ontbrak het aan voldoende tijd. Ongetwijfeld iets dat jullie zullen herkennen. De tijd vliegt voorbij met werk, gezin en een aantal minder leuke verplichtingen (zoals huishouden 😉 ) en voor je het weet ben je een dag, een week, een maand verder 😉
Maar gelukkig is het jaar nog net niet voorbij, al komt december er al wel erg snel aan pfff.

Interieur Workshops

Achter de schermen ben ik hard bezig geweest om een aantal verschillende interieur workshops te ontwikkelen. Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen op social media, want de datums zijn ondertussen bekend!
Er zijn 4 verschillende interieur workshops ontwikkeld met als thema: “Ontwerp zelf het interieur dat bij jou past
Onder deskundige begeleiding leer je aan de hand van verschillende onderwerpen je eigen interieur te ontdekken en te ontwerpen. Je maakt zo stap voor stap een goed uitgedacht persoonlijk interieurplan. Hoe leuk is dat!

Vind je het leuk om met je eigen interieur bezig te zijn, maar eigenlijk kom je er zelf niet helemaal uit? Uiteraard kan ik je helpen met een persoonlijk interieurontwerp of misschien een flitsadvies. Als je zelf creatief bent en de tijd hebt, dan zijn deze verschillende workshops ook een prima oplossing. Wellicht heb je nog een vriendin die graag met je meegaat en kun je er gelijk een leuk uitje van maken.

Dus ben je op zoek naar hulp om bijvoorbeeld de stijl van je partner en jezelf te combineren? Of om de juiste kleuren bij elkaar te combineren of misschien juist een goed uitgewerkt lichtplan? Je bent vrij om zelf te bepalen of je alle workshops volgt en een totaalplan ontwikkelt of dat je een specifieke workshop gaat volgen.

Extra korting

De workshops worden gegeven in een sfeervolle woonwinkel in s’-Gravenzande. Met deze winkel heb ik bovendien de afspraak gemaakt dat alle cursisten 10% korting krijgen. Deze korting geldt op het gehele assortiment van Otak en op verf, behang en benodigdheden bij de (aangrenzende) bouwmarkt Multimate. Dus mocht je later met je partner terug willen komen omdat je een te gekke lamp, stoelen, accessoires of meubels hebt gezien, dan kan je dat leuk gaan shoppen met korting.

Op dit moment zijn de workshops op zaterdagen gepland. Maar wil je met een groep vriendinnen een ander tijdstip of  locatie, stuur dan gerust een berichtje,dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Je kunt je via mijn site direct inschrijven voor één of meer interieur workshops: Moodboard, Plattegrond, Lichtplan of Kleurplan.
Voor vragen of meer informatie, aarzel niet om even te bellen, mailen of Appen!

Hopelijk tot ziens bij één van de workshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*