De tijd vliegt…..vijf jarig jubileum

Ongetwijfeld kennen jullie het gevoel wel…. “gaat de tijd nu gewoon sneller?”
De dagen vliegen voorbij en je komt tijd te kort, helaas geldt dat ook voor mij. Als ik dan tijd te kort kom dan gaat dat ten koste van het schrijven van een nieuwe blog.
De afgelopen maanden heb ik echter niet stil gezeten. Leuke interieurontwerpen mogen maken, veel kleuradviezen gegeven, maar ook lekker druk met fotostyling en fotograferen voor de makelaars. Nieuwe wegen ingeslagen, sommige ook weer afgesloten, mijn bedrijf ontwikkelt en groeit en daarmee ikzelf ook.

Nieuw kantoor

Vijf jaar geleden heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Het land zat nog in een zware crisis, veel mensen dachten er niet over om te gaan verhuizen of te verbouwen. Dus het was een zware tijd om te starten met mijn bedrijf maar het is me gelukt. Met een positieve instelling, doorzettingsvermogen en geduld bereik je ontzettend veel. Binnenkort kun je leuke acties verwachten om mijn 5-jarig jubileum te vieren!
otak-multimate-styling&trendsLaatste ontwikkeling is dat ik na jaren vanuit kantoor aan huis gewerkt te hebben, de tijd nu is gekomen om te verhuizen naar een eigen kantoorruimte. Mijn nieuwe kantoor is  gevestigd in s’-Gravenzande aan de Wouterseweg tussen de panden van Multimate en Otak.
Buiten dat het een mooi kantoor is, een heerlijke werkplek om in rust te werken. Ik heb nu ook een leuk team mensen om mee samen te werken. Uiteraard blijf ik geheel zelfstandig en onafhankelijk. Maar voor de klanten van Multimate of Otak is het kleine stap om met hun interieurvragen bij mij langs te lopen.
otak-mulitmate-styling&Trends

Aan de slag met interieurontwerpen

Nu ik een eigen kantoorruimte heb kan ik mijn tijd beter en efficiënter in delen. Voor de thuiswerkers onder ons herkennen jullie vast wel het volgende; even snel de stofzuiger er doorheen of een wasje erin, want er ligt nog een hoop te wachten. Er was voor mij genoeg afleiding…. en dat ging ten koste van het schrijven van blogs, het delen van inspiratie etc. In mijn kantoor geen afleiding meer. Dus al mijn aandacht naar het ontwerpen van mooie interieurs, bewerken van de foto’s en delen van inspiratie via blogs.

Mocht het toch langer duren dat er een nieuwe blog verschijnt kan het ook zo zijn dat ik het ook even erg druk heb met nieuwe opdrachten hi hi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*