Woonparty Pronto

Woonparty Pronto

Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor de woonparty van Pronto.
Daar ben ik uiteraard wel voor in, dus ben ik gezellig samen met een vriendin naar deze woonparty van Pronto in Naaldwijk gegaan. Het deed me even terugdenken aan de woonparty’s die ik jarenlang zelf heb verzorgd. Met een overvolle auto ging ik naar mensen toe en toverde de woonkamer om in een woonwinkeltje. Het waren leuke tijden, toch ben ik daarmee gestopt omdat ik het te druk kreeg met mijn interieuropdrachten.

Aangekomen op de woonboulevard in Naaldwijk was het even zoeken naar een parkeerplekje, want het was serieus druk. Eenmaal binnen was het sfeervol en lekker warm met een hapje en een drankje en hebben we gezellig een rondje gedaan. Naast het assortiment van Pronto stonden er ook leuke andere kraampjes.

Assortiment stoffen

Ik ging vooral voor de gezelligheid naar de woonparty, maar als jullie de vorige blogs hebben gelezen over mijn verbouwing dan weten jullie dat ik lekker bezig ben met onze woonkamer. De verbouwing is gelukkig klaar en ondertussen genieten we van onze vernieuwde woonkamer (binnenkort meer in een nieuwe blog :-)). Maar ik ben nog een beetje zoekende of ik nog een fauteuil erbij wil plaatsen. Punt is dat manlief en ik hier niet op één lijn liggen. Dus had ik bedacht om samen met mijn vriendin te kijken naar een leuke fauteuil in een leuke stof en niet standaard in grijs,bruin tinten. Ik was benieuwd naar de verschillende stoffen en kleuren van Pronto. Niet alle woonwinkels hebben namelijk een uitgebreid assortiment stoffen en kleuren. Persoonlijk vind ik dat wel jammer, omdat ik het juist altijd leuk vind om te werken met een gekleurde fauteuil of bank. Het assortiment van Pronto bleek echter groot te zijn. Ze hebben veel verschillende soorten stoffen maar ook veel kleuren en dessins. Daar werd ik dus erg enthousiast van. Verder bleken er naast de leuke stoffen en kleuren ook leuke fauteuils te zijn.
Op de website van pronto krijg je een goede indruk van het assortiment van stoffen
en de fauteuils.
https://www.prontowonen.nl/fauteuils/stoffen-fauteuils/

Uitdaging

Na een gezellige avondje woonparty, gingen we weer op huis aan. Bij de uitgang kregen we nog een leuke goodiebag.
Nu rest de uitdaging om mijn man te overtuigen om een fauteuil te nemen in een mooie blauwe stof voor in de woonkamer 😉

We waren in ieder geval enthousiast over de georganiseerde woonparty. Een aanrader om bij te wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*