Welkom 2019, nieuwe plannen

De eerste week van januari is het moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe jaar .

Het afgelopen jaar is een heel mooi jaar geweest. Op persoonlijk vlak hebben we bijvoorbeeld eindelijk ons droomreis geboekt. Nog even geduld, maar dan gaan we met de camper naar de VS!

Maar ook op zakelijk vlak. Zo was er in 2018 een enorme groei, vooral in het interieuradvies. Met heel veel mooie opdrachten, van kleuradvies, flitsadvies (kort mondeling advies aan huis) en heel veel interieurontwerpen voor nieuwbouw, verhuizers of mensen die van hun huis echt hun thuis wilden maken en de inrichting compleet vernieuwden. Kortom afgelopen jaar veel leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten en ook nog eens leuke opdrachten.
Daar ben ik enorm dankbaar voor!

Ook is het leuk om te merken dat mensen echt de meerwaarde inzien van het inschakelen van een onafhankelijke interieurstyliste.
Daarover heb ik natuurlijk al vaker geschreven, maar nu merk ik ook dat mensen het zelf ervaren. Ze boeken tijdwinst, voorkomen miskopen en creëren een interieur dat eenheid uitstraalt en past bij hun wensen voor wat betreft indeling, stijl en kleurgebruik etc

Plannen voor 2019

Afgelopen jaren heb ik een werkwijze ontwikkeld voor het maken en ontwerpen van een interieurontwerp. Ondanks dat ik hier veel positieve reacties op ontving, vond ik het tijd voor vernieuwing. Zo wilde ik meer digitale mogelijkheden gebruiken en de presentatie in een nieuw jasje gieten. Daar ga ik in 2019 dus mee aan de slag…..
De eerste stappen zijn gezet om de presentatie flink anders in te steken, nieuwe apparatuur gekocht, nieuwe programma’s op de computer.
Verder staan er al een paar cursussen gepland om de digitale werkwijze verder te ontwikkelen. Maar ook nog een extra opleiding om me te blijven ontwikkelen op het gebied van interieur. Ook al heb ik mijn diploma’s en jarenlange ervaring het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en het levert weer nieuwe inspiratie op. Daar groei je alleen maar van als mens 😉

Woontrends 2019

Ook staan er aankomende weken een aantal beurzen gepland om op de hoogte te blijven van alle woontrends van 2019. Ongetwijfeld komen er weer nieuwe trends bij maar een aantal trends van 2018 zullen zeker blijven. Planten zijn nog steeds erg hot momenteel en goud/brons zagen we al in 2018, dat gaan we in 2019 zeker terug zien. Over de kleurtrends en woontrends van 2019 ga ik eerdaags in een andere blog meer aandacht besteden.

Met andere woorden, plannen genoeg.
Ben benieuwd wat jullie woonplannen zijn voor 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*