Voel je thuis…..

Onlangs werd aan mij gevraagd of ik een column op de site van NLmagazine wil verzorgen op het gebied van wonen.
“Nou, leuk….!!!”,  dat was mijn eerste reactie. Er valt immers genoeg te schrijven over de nieuwste woontrends, tips voor het inrichten van een huis en inspiratie op doen.

Aan de andere kant er wordt ook al genoeg geschreven…..
Toen ik er wat langer over nadacht, ontstond de gebruikelijke twijfel. “Zijn mijn ervaringen wel interessant genoeg, heb ik genoeg te vertellen en is het schrijven van een column iets voor mij?” Maar goed, ondertussen leest u de eerste column, dus de uitkomst van mijn overdenkingen spreekt voor zich.
Of het wat wordt, de tijd zal het leren.

Zoals het hoor bij een eerste column zal ik me even netjes voorstellen. Mijn naam is Inge Jongste, eigenaar van Styling&Trends, werkzaam als interieur- en verkoopstyliste met een eigen webshop in woonaccessoires en lifestyle artikelen. Al sinds mijn jonge jaren verslaafd aan alles rondom interieur, wonen en decoratie. Prive ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen (Ian van 9 en Katie van 4 jaar). Mijn passie voor wonen is vroeg ontstaan. Zoals bij velen met een hobby, begon het al toen ik op de basisschool zat. Continue was ik bezig met het veranderen van mijn eigen slaapkamer en, zodra mijn ouders weg waren, nam ik ook de woonkamer wel eens onder handen. Alles kreeg weer een andere plek en de muur een kleurtje. De ene keer was dat met meer succes dan de andere (volgens mijn ouders dan). Het was voor mij een logische stap om als vervolgopleiding het Hout & Meubileringscollege te kiezen. Daarna heb ik bij verschillende bedrijven op het gebied van keukens, badkamers en interieur ervaring opgedaan. Sinds 2011 ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Styling&Trends. Als interieur en verkoopstyliste kan ik mijn passie daar helemaal in kwijt. Er is haast niets leukers om voor een klant het huis een ik echt thuis gevoel te creeeren of om een huis verkoop klaar te maken en dan, in combinatie met de juiste foto’s  het huis snel verkocht te krijgen, crisis of geen crisis.

In mijn columns wil ik mijn (werk)ervaringen en inspiratie delen op het gebied van verkoopstyling en interieurstyling. Van uw huis uw thuis maken staat daarbij centraal.
Nu moet ik me alleen nog even thuis gaan voelen in het schrijven van een column.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*