Verbouwing Deel 7: Eindelijk, we kunnen genieten!

Eindresultaat

Eindelijk is het zover!
Na weken gekampeerd te hebben in ons eigen huis, kunnen we eindelijk genieten van het eindresultaat van onze verbouwing. Na het maken van een interieurontwerp, moodboard, kleurplan en verlichtingsplan is dan eindelijk het eindresultaat.

Verbouwing volgens plan

De afgelopen tijd heb ik jullie een meegenomen vanaf het begin: het maken van een moodboard, het uitzoeken van de keuken en de uitvoering van de verbouwing. Ook bij ons zaten er dingen tegen maar als je eenmaal gaat beginnen met de inkopen doen van de accessoires om alles gezellig af te stylen dan ga je langzaam vergeten in welke rommel je hebt gezeten.

Het is helemaal geworden hoe we het hadden bedacht. We zijn niets tegen komen wat we achteraf anders hadden willen doen. Het keukenontwerp, verlichtingsplan en kleurplan alles is naar wens.

Uiteraard heb ik daar mijn jarenlange opleiding voor gevolgd en ondertussen werk ik al een lange tijd voor mezelf dus heb ik al de nodige ervaring en mooie huizen ingericht maar in al die jaren heb ik nog nooit zo’n lastige klant gehad (al was ik het dit keer toch echt zelf :-))
Maar ook met deze lastige klant is het goed komen en genieten we met hele gezin volop van ons nieuwe beneden verdieping.

Het resultaat van de verbouwing

Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Hier alvast een voorproefje. Als je meer wilt zien van het resultaat, kijk dan op mijn portfolio pagina.

Nieuwe uitdagingen

Nu de verbouwing is afgerond heb ik weer meer tijd oor nieuwe uitdagingen. Eindelijk invulling geven aan nieuwe concepten die ik in mijn hoofd heb. In mijn laatste blog heb ik al geschreven dat ik vanaf januari ga beginnen met het geven van diverse interieur workshops. De workshops zijn speciaal ontwikkeld als je juist zelf aan de slag wilt met je interieur maar onder begeleiding van een professioneel stylist om je te begeleiden met de juiste stijl te ontwikkelen wat bij je past of de stijlen van je partner en jezelf en dat tot een geheel te ontwerpen maar ook zijn er workshops om een kleurplan en verlichtingsplan te maken.
Ik heb daar ontzettend veel zin in om daar mee aan de slag te gaan.

Mocht je meer informatie willen over de workshops je kan het allemaal lezen op de website. Je kunt natuurlijk ook even bellen, appen of mailen gerust als je me persoonlijk wilt spreken. Ik heb nog meer nieuwe leuke ideeën buiten de workshops, maar daar kom ik graag later op terug 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*