Trendkleur Quiet Clearing

In mijn vorige blog kon je alles lezen over de trendkleur van het jaar van Flexa Spiced Honey. Ook Histor komt elk jaar met een trendkleur en deze is onlangs bekend gemaakt, de mooie groene kleur Quiet Clearing.
De naam vind ik persoonlijk nogal vreemd bij een groene kleur maar dat is gelijk ook het leuke van Histor. Histor geeft alle kleuren een naam die niets zegt over de kleur maar wel vaak het juiste gevoel geeft. Nieuwsgierig…? Bekijk de kleurenstrips maar in de bouwmarkt. Je komt de ene leuke naam bij de anderen naam tegen.

Quiet Clearing

De kleur van Histor Quiet Clearing vind ik persoonlijk erg mooi. Aan deze kleur hoef ik niet te wennen zoals de kleur van Spiced Honey van Flexa, daar kan je alles over lezen in mijn vorige blog. Al is de kleur Spiced Honey wel makkelijker te combineren dan de diepgroene kleur van Histor.
Het groen is echter niet heel moeilijk te combineren met andere kleuren. Histor heeft vier verschillende kleurtrends bedacht waar de Quiet Clearing in is opgenomen.

De vier verschillende trends

De kleurtrends van Histor hebben de naam gekregen: ‘with it’, ‘with class’, ‘whitout’, ‘with spirit’. Hieronder een kleine inspiratie van kleuren die zich goed laten combineren met de kleur Quiet Clearing:

De Trendkleur is daarmee onderdeel van vier nieuwe Histor Kleurtrends voor 2019. Wish it is energiek en kleurrijk. With Class heeft juist een meer klassiek palet wat zorgt voor luxe met een vleugje glamour.
Bij Without voeren natuur en minimalisme de boventoon met pastels en zachte wittonen. With Spirit heeft een kleurpalet met warme paarse en lichte blushtinten en is daardoor creatief en spiritueel.

Nieuw projectje

Ik voel een nieuw projectje bij ons thuis opborrelen. De kleur Earl dew gaat vervangen worden in door een andere kleur groen 😉
Natuurlijk ben ik wel nieuwsgierig….
“Zouden jullie de kleur Quiet Clearing willen toepassen in je eigen interieur?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*